Salut, baieti si fete!
pe
www.competitii.ro s-a creat o cupa de half-life, hai sa le aratam ca putem sa jucam o cupa de half-life ca si ceilalti de pe jocurile de fifa/makao/poker/s.a.m.d sa vina si ei .
Prima cupa este formata din 2 grupe a cate 4 jucatori , deci 8 jucatori vor fi in prima cupa ,
Problema este,
www.competitii.ro / esti un site de gaming.. mai inalt adica aici sunt cei mai profesionisti jucatori de fifa/makao/cs pnm ..
Si va trebui ca fiecare membru sa aiba abonament platit pe o luna, asta inseamna 100 credite = 2 euro in orice retea,
Eu am abonamentu platit / puteti juca multe jocuri / fifa/ etc.
INTERESANT - > Daca vreti doar sa va distrati si sa nu va implicati asa rau / exista o posibilitate de inscriere in cupe dar cu o singura conditie .
O sa aveti un abonament platit pe 2 saptamani gratis, fiecare cont dabia creat primeste doua saptamani , te poti inscrie in maxim 6 cupe la inceput , asta-i mai putin important .
Dar, cand mai ai , sub 3 zile abonament nu vei mai putea juca in cupe .
Deci , asta-i prima cupa, dupa finalizarea ei se vor face mai multe . eu zic ca o sa fie foarte frumos.
Ok, m-am inscris acum cum joc meciurile ?
Ok, uite , dupa ce te-ai inscris astepti sa se ocupe locurile, iar apoi organizatorul v-a da start cupei , o sa te duci sus apesi pe zona mea, si o sa-ti arate cu cine ai meciuri .. numele adversarilor . cand sunt online, vor aparea cu verde si apasand click pe nick-name-ul lor, te v-a baga automat intr-un chat , unde il poti contacta . Cand apare cu gri numele lui este offline . Exista un termen de jucarea meciurilor, o sa fie foarte fain .
Link direct de la cupa :
http://www.competitii.ro/cupe/half-life/Half-life-1-Champions-59712/inscriereDeci, faceti-va cont , dupa intrati pe mail , confirmati-va inscrierea din mail . apoi intrati pe site si va conectati . si intrati in lumea , competitilor .
Eu am abonamentul platit + 700 de credite = 6 euro .
Administrator-ul siteului, vad ca mi-a sponsorizat cupa cu 100 credite.
A da, voi sau multi alti de pe site, cand cumparati credite , puteti sponsoriza cupe sa fie mai interesante .
Exista un top10,15,20 .
Cu cat faci mai multe victori , o sa primesti niste puncte, 1500 sunt punctele care le primesti la inceput, cu timpul daca reusesti sa castigi meciuri, te ridici , si ajungi sa fi respectat pe site . eu cel mai mare csl l-am avut la fifa08 1942 .
FINALSHARe care a fost in bk, si el joaca acolo jocuri precum fifa,poker, etc.
Daca aveti nelamuriri/probleme postati aici!