Help[M]
| Subject: Half Life pt incepatori Sat Aug 03, 2013 8:18 am | |
| Half lifeul dupa instalare iti da automat alias-urile de bhop pe space, double-duck pe alt si la optiuni poti seta schimbarea fiecarei arme, fara a mai pune comenzile in cfg. Acest Half Life iti arata viteza, dk viata/ armura sunt la nivel critic bun, full Problema minora : Dk faceti schimbari in cfg si dupa ce dati exec nume.cfg cele 2 comenti de dd (double-duck) si bhop nu vor mai functiona urmatoarea data dupa ce deschideti jocul ... Ag: NU Singleplayer: DA Multiplayer: DA Download link | |
|
vOpseA
Mesaje : 138 Data de inscriere : 2013-02-10 Varsta : 26 Localizare : ag_crossfire,crossfire,stalkx
| Subject: Re: Half Life pt incepatori Sun Aug 04, 2013 2:11 am | |
| Pana la urma la ce te ajuta ca iti arata viteza ? cred ca mai mult te incurca... Dar oricum good job | |
|
Help[M]
| Subject: Re: Half Life pt incepatori Sun Aug 04, 2013 2:21 am | |
| de incurcat nu ma incurca, abea dk il observ . si de ajutat pe mn ma ajuta sa vad cat de bn fac strafe la bhop, cu cat e mai bun cu atat prind viteza mai rpd si mai mare sau eu fac sa merg mai rpd cu ajutorul unui perete drept si cu ala vad care ar fi cea mai mare viteza si ma obisnuiesc cu unghiul bun | |
|
Sponsored content
| Subject: Re: Half Life pt incepatori | |
| |
|