Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Half Life pt incepatori

Go down 
2 posters
AuthorMessage
Help[M]

Help[M]

Data de inscriere : 2013-03-12
Varsta : 25

Half Life pt incepatori Empty
PostSubject: Half Life pt incepatori   Half Life pt incepatori I_icon_minitimeSat Aug 03, 2013 8:18 am

Half lifeul dupa instalare iti da automat alias-urile de  bhop pe space, double-duck pe alt si la optiuni poti seta schimbarea fiecarei arme, fara a mai pune comenzile in cfg.
Acest Half Life iti arata viteza, dk viata/ armura sunt la nivel critic bun, full
Problema minora Sad:
Dk faceti schimbari in cfg si dupa ce dati exec nume.cfg cele 2 comenti de dd (double-duck) si bhop nu vor mai functiona urmatoarea data dupa ce deschideti jocul ...
Ag: NU
Singleplayer: DA
Multiplayer: DA

Download link Smile
Back to top Go down
vOpseA

vOpseA

Data de inscriere : 2013-02-10
Varsta : 26
Localizare : ag_crossfire,crossfire,stalkx

PostSubject: Re: Half Life pt incepatori   Half Life pt incepatori I_icon_minitimeSun Aug 04, 2013 2:11 am

Pana la urma la ce te ajuta ca iti arata viteza ? cred ca mai mult te incurca...
Dar oricum good job Razz 
Back to top Go down
Help[M]

Help[M]

Data de inscriere : 2013-03-12
Varsta : 25

PostSubject: Re: Half Life pt incepatori   Half Life pt incepatori I_icon_minitimeSun Aug 04, 2013 2:21 am

de incurcat nu ma incurca, abea dk il observ afro.

si de ajutat pe mn ma ajuta sa vad cat de bn fac strafe la bhop, cu cat e mai bun cu atat prind viteza mai rpd si mai mare Smile sau eu fac sa merg mai rpd cu ajutorul unui perete drept Very Happy si cu ala vad care ar fi cea mai mare viteza si ma obisnuiesc cu unghiul bun
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Half Life pt incepatori   Half Life pt incepatori I_icon_minitime

Back to top Go down

Half Life pt incepatori
Back to top 
Page 1 of 1