| Cerere intrare in clan(BIOCHIMISTUL) | |
|
|
Author | Message |
---|
BIOCHIMISTUL
Mesaje : 7 Data de inscriere : 2013-07-27 Varsta : 33 Localizare : Ticleni
| Subject: Cerere intrare in clan(BIOCHIMISTUL) Sat Jul 27, 2013 8:41 am | |
| Nume:Iulian Nick:BIOCHIMISTUL Age:22 Steam:Nu Skill:Bun Motiv:Am ceva experienta in a juca half-life online(aka 6 ani).Este jocul meu preferat.Jocul asta le are pe toate(storyline,action,entertainment).Joc zilnic(CAND AM TIMP LIBER!!),in rest destul de rar(sunt student eminent la medicina ,trebuie sa invat).Multi mi-au spus ca am ceva skill.Sunt pe locul 10(actual gameway.ro). P.S.Joc pe gameway doar de 25 zile,curand o sa fiu pe primul loc...NU SUNT UN TOCILAR! . Doresc sa apartin celui mai bun clan din Romania,pentru a putea evolua corespunzator.
Last edited by BIOCHIMISTUL on Sat Jul 27, 2013 8:43 am; edited 1 time in total | |
|
| |
DAN #
Mesaje : 139 Data de inscriere : 2013-06-26 Varsta : 27 Localizare : Medias/Sibiu
| Subject: Re: Cerere intrare in clan(BIOCHIMISTUL) Sat Jul 27, 2013 8:43 am | |
| un jucator ff bun | |
|
| |
dBs- Administrator
Mesaje : 279 Data de inscriere : 2013-01-28 Varsta : 27 Localizare : Hawaii
| Subject: Re: Cerere intrare in clan(BIOCHIMISTUL) Sat Jul 27, 2013 9:10 am | |
| Eu nu te stiu... cand poti sa intrii pe serveru de AG bK? | |
|
| |
BIOCHIMISTUL
| Subject: Re: Cerere intrare in clan(BIOCHIMISTUL) Sat Jul 27, 2013 9:37 am | |
| [quote="SkRiLLeX"]Eu nu te stiu... cand poti sa intrii pe serveru de AG bK? I can enter right now. | |
|
| |
godzila
Mesaje : 64 Data de inscriere : 2013-06-19 Varsta : 24 Localizare : In comoara din sertarul gol
| Subject: Re: Cerere intrare in clan(BIOCHIMISTUL) Sat Jul 27, 2013 10:58 am | |
| bk nu e cel mai bun clan din Romania | |
|
| |
BIOCHIMISTUL
| Subject: Re: Cerere intrare in clan(BIOCHIMISTUL) Sat Jul 27, 2013 11:18 am | |
| [quote="BIOCHIMISTUL"] - SkRiLLeX wrote:
- Eu nu te stiu... cand poti sa intrii pe serveru de AG bK?
I can enter right now. Ip-ul de la AG nu este bun. Ai altul? | |
|
| |
dBs- Administrator
Mesaje : 279 Data de inscriere : 2013-01-28 Varsta : 27 Localizare : Hawaii
| Subject: Re: Cerere intrare in clan(BIOCHIMISTUL) Sat Jul 27, 2013 11:34 am | |
| Trebuie sa ai AG. Ip 89.33.242.125:27015 | |
|
| |
vOpseA
Mesaje : 138 Data de inscriere : 2013-02-10 Varsta : 26 Localizare : ag_crossfire,crossfire,stalkx
| Subject: Re: Cerere intrare in clan(BIOCHIMISTUL) Sat Jul 27, 2013 11:35 am | |
| trebe sa downloadezi ag si ipu e connect 89.33.242.125:27015 Si nici eu nu te-am vazut :)deloc,trb sa faci 1o1 cu nyr | |
|
| |
NYR
Mesaje : 227 Data de inscriere : 2013-06-27 Varsta : 28 Localizare : Boot_Camp
| Subject: Re: Cerere intrare in clan(BIOCHIMISTUL) Sat Jul 27, 2013 12:58 pm | |
| - vOpseA wrote:
- trebe sa downloadezi ag si ipu
e connect 89.33.242.125:27015 Si nici eu nu te-am vazut :)deloc,trb sa faci 1o1 cu nyr Ok,ia-ti explicat ca trebuie sa downloadeze ag.. ok dar un link pentru el sa-si poata downloada ag-ul . Ok, BIOCHIMISTUL : AG este un fel de kit, la fel ca half-life.. este identic jocul.. numai ca merge mai ok ca hl-ul.. ma refer la viteza jocului.. pe ag iti imbunatatesti skillul, de ce iti spunem noi sa intri pe ag? Fiinca acolo ne gasesti, in fiecare zi.. acest kit este pentru jucatorii cei mai buni din lume, si pentru cei ce vor sa progreseze la acest joc. De unde il downloadezi? Link - http://romanianteam.forumotion.com/ intra aici pe forumul Lor.. celor de la clanul RT si ai sus sub banner, scrie mare download half-life & Adrenaline Gamer.. downloadeza de acolo , instaleaza-l .. si ca sa poti intra pe serverul nostru de ag. . intra in Adrenaline Gamer, nu in half-life . Banner = Poza de pe forum . daca te-am derutat.. dupa , ce ai downloadat acest joc.. posteaza o zi , ora cand putem juca. Salut | |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Cerere intrare in clan(BIOCHIMISTUL) Sat Jul 27, 2013 2:03 pm | |
| Nu sunt sigur, dar cred ca te-am mai vazut odata pe un servar. Astept sa-ti iei ag, ca sa putem juca. |
|
| |
BIOCHIMISTUL
| Subject: Re: Cerere intrare in clan(BIOCHIMISTUL) Sun Jul 28, 2013 5:22 am | |
| - NYR wrote:
- vOpseA wrote:
- trebe sa downloadezi ag si ipu
e connect 89.33.242.125:27015 Si nici eu nu te-am vazut :)deloc,trb sa faci 1o1 cu nyr Ok,ia-ti explicat ca trebuie sa downloadeze ag.. ok dar un link pentru el sa-si poata downloada ag-ul .
Ok, BIOCHIMISTUL : AG este un fel de kit, la fel ca half-life.. este identic jocul.. numai ca merge mai ok ca hl-ul.. ma refer la viteza jocului.. pe ag iti imbunatatesti skillul, de ce iti spunem noi sa intri pe ag?
Fiinca acolo ne gasesti, in fiecare zi.. acest kit este pentru jucatorii cei mai buni din lume, si pentru cei ce vor sa progreseze la acest joc.
De unde il downloadezi?
Link - http://romanianteam.forumotion.com/ intra aici pe forumul Lor.. celor de la clanul RT si ai sus sub banner, scrie mare download half-life & Adrenaline Gamer.. downloadeza de acolo , instaleaza-l .. si ca sa poti intra pe serverul nostru de ag. . intra in Adrenaline Gamer, nu in half-life .
Banner = Poza de pe forum . daca te-am derutat..
dupa , ce ai downloadat acest joc.. posteaza o zi , ora cand putem juca. Salut Nu m-ai derutat deloc,stiu ce este ala banner.Numai ca nu am prea jucat adrenaline gamer.Insa asta nu este o problema.Il downloadez chiar acum.O sa fac ceva playing pana imi adaptez skillurile la acest mod.Cred ca pana maine sa o fiu gata sa facem o partida 1vs1.O sa postez atunci ora. Salut! | |
|
| |
vOpseA
Mesaje : 138 Data de inscriere : 2013-02-10 Varsta : 26 Localizare : ag_crossfire,crossfire,stalkx
| Subject: Re: Cerere intrare in clan(BIOCHIMISTUL) Sun Jul 28, 2013 7:38 am | |
| Ai jucat si cu castilio si cu mine hai sa zicem un o sa evoluezi in timp Si daca vrei te invat eu niste smekeri pe mapele gen crossfire ag cros ,stalkx si altele | |
|
| |
NYR
| Subject: Re: Cerere intrare in clan(BIOCHIMISTUL) Sun Jul 28, 2013 8:57 am | |
| Hei , eu nu stiu ce sa zic.. e la inceput totii am inceput asa.. dar parca nu stie multe lucrurui ..
dar daca sta spectate, si vede ce si cum sta treaba, ar fi ok . de tras?
cu mine la 1vs1 , a tras de cateva ori , bine cu crossbow in special,
Mai astept, cateva pareri .. si la sfarsit o sa vedem.. Salut | |
|
| |
BIOCHIMISTUL
| Subject: Re: Cerere intrare in clan(BIOCHIMISTUL) Sun Jul 28, 2013 11:45 am | |
| - NYR wrote:
- Hei , eu nu stiu ce sa zic.. e la inceput totii am inceput asa.. dar parca nu stie multe lucrurui ..
dar daca sta spectate, si vede ce si cum sta treaba, ar fi ok . de tras?
cu mine la 1vs1 , a tras de cateva ori , bine cu crossbow in special,
Mai astept, cateva pareri .. si la sfarsit o sa vedem.. Salut Baieti,uitati care e treaba.Vreau un raspuns exact,mai ales din partea ta NYR,pentru a stii ce sa fac in continuare.Eu v-am adresat aceasta cerere pentru ca asa mi-a spus DAN,am jucat cu el si a vazut ca am ceva skill. Pentru mine e indiferent daca intru sau nu in clan. Eu joc de placere,iar de evoluat,tot voi evolua independent sau la un alt clan. Maine o sa mai intru pe AG Server,si tot atunci vreau un rezultat.Mai ales de la tine NYR,daca tot am jucat 1 vs 1. Salut! | |
|
| |
godzila
Mesaje : 64 Data de inscriere : 2013-06-19 Varsta : 24 Localizare : In comoara din sertarul gol
| Subject: Re: Cerere intrare in clan(BIOCHIMISTUL) Sun Jul 28, 2013 12:12 pm | |
| Are aiming bun, movement trage spre 0, in concluzie, avand in vedere ca este MATUR, nu copil, zic ca ar fii o achizitie buna, si cu timpul s-ar putea sa puna ceva skill, Asta e opinia mea, x here, ai jucat si cu mine. | |
|
| |
NYR
| Subject: Re: Cerere intrare in clan(BIOCHIMISTUL) Mon Jul 29, 2013 1:07 am | |
| PrO^, un baiat cu caracter...de tras tragi ok, uneori chiar foarte ok , vei progresa, rapid cand vei vedea ce si cum .. stai spec la meciuri intre jucatori buni , fura unele miscari .. bune .. o sa te perfectionezi in timp , PRO,. Asteapta, pana la ora 14:00 sa vedem si decizile celorlalti membri , sa speram , | |
|
| |
DAN #
Mesaje : 139 Data de inscriere : 2013-06-26 Varsta : 27 Localizare : Medias/Sibiu
| Subject: Re: Cerere intrare in clan(BIOCHIMISTUL) Mon Jul 29, 2013 2:51 am | |
| baga-l in lista! nu sti ce pierdem.. | |
|
| |
NYR
| Subject: Re: Cerere intrare in clan(BIOCHIMISTUL) Mon Jul 29, 2013 3:04 am | |
| Felicitari, ai fost ! Ce Nick-Name Doresti ? | |
|
| |
BIOCHIMISTUL
| Subject: Re: Cerere intrare in clan(BIOCHIMISTUL) Mon Jul 29, 2013 7:15 am | |
| - NYR wrote:
- Felicitari, ai fost !
Ce Nick-Name Doresti ? Clar. l bK l^BIOCHIMISTUL | |
|
| |
NYR
| Subject: Re: Cerere intrare in clan(BIOCHIMISTUL) Mon Jul 29, 2013 7:40 am | |
| - BIOCHIMISTUL wrote:
- NYR wrote:
- Felicitari, ai fost !
Ce Nick-Name Doresti ? Clar. l bK l^BIOCHIMISTUL Adaugat, in lista de membri. Closed/ | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Cerere intrare in clan(BIOCHIMISTUL) | |
| |
|
| |
| Cerere intrare in clan(BIOCHIMISTUL) | |
|