BAS77
| Subject: Reclamatie !!! raspuns Tue Jul 23, 2013 8:29 am | |
| Nenica yo nu am stat de filmat sau de pozat.....omu avea speed clar si cu asta basta....in momentu doi am iesit dp sv,mi-am facut kont aici si am anuntat.....daca mai dau peste codati si aici cum dadeam la cs si nu prea avea nimeni ce le face,probabil ma voi lasa si de HL (oricum nu joc disperat , e din placere si knd am timp) | |
|
NYR
Mesaje : 227 Data de inscriere : 2013-06-27 Varsta : 28 Localizare : Boot_Camp
| Subject: Re: Reclamatie !!! raspuns Tue Jul 23, 2013 8:46 am | |
| - BAS77 wrote:
- Nenica yo nu am stat de filmat sau de pozat.....omu avea speed clar si cu asta basta....in momentu doi am iesit dp sv,mi-am facut kont aici si am anuntat.....daca mai dau peste codati si aici cum dadeam la cs si nu prea avea nimeni ce le face,probabil ma voi lasa si de HL (oricum nu joc disperat , e din placere si knd am timp)
Nu trebuia sa faci un nou topic, si noi mai "nenica" ti-am raspus la fel de frumos pentru o intelegere placuta, ca nu aveam ce sa-i facem , daca tu nu ai postat ip-ul, un demo ceva.. Te rog, data viitoare, posteaza in topicul pe care il faci , si incearca sa-i faci un demo si sa-i copiezi ip-ul . Mersi . | |
|
BAS77
| Subject: cerere Sat Aug 03, 2013 6:20 am | |
| imi dai si mie admin odata? ratatule | |
|
godzila
Mesaje : 64 Data de inscriere : 2013-06-19 Varsta : 24 Localizare : In comoara din sertarul gol
| Subject: Re: Reclamatie !!! raspuns Sat Aug 03, 2013 6:37 am | |
| - BAS77 wrote:
- imi dai si mie admin odata? ratatule
The fuck. ? De unde vii prietene? Te-ai nascut in perioada de glorie cand au iesit copii anormali, copii ne bipezi ? in perioada Cernobal ? | |
|
Help[M]
| Subject: Re: Reclamatie !!! raspuns Sat Aug 03, 2013 7:56 am | |
| - BAS77 wrote:
- imi dai si mie admin odata? ratatule
omfg!?!?!?!? chiar dk sunt numai in |bK|^ din partea mea nush dk mai ai sanse la admin numai din prima parte a ce ai spus ,ca si cum ii comanzi, ca la un servitor ... nush dk sunteti "prieteni de bere", dar macar pastreaza un limbaj adecvat pe forum, te rog frumos... | |
|
dBs- Administrator
Mesaje : 279 Data de inscriere : 2013-01-28 Varsta : 27 Localizare : Hawaii
| Subject: Re: Reclamatie !!! raspuns Sat Aug 03, 2013 8:26 am | |
| | |
|
Sponsored content
| Subject: Re: Reclamatie !!! raspuns | |
| |
|