Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

cerere admin !

Go down 
2 posters
AuthorMessage
BAS77

Data de inscriere : 2013-07-22
Varsta : 31

cerere admin ! Empty
PostSubject: cerere admin !   cerere admin ! I_icon_minitimeMon Jul 22, 2013 10:39 am

Yo nu am sa va impresionez cu nick-ul meu si cum joc. Orele si Rank-ul isi vor spune cuvantul.
Cine este responsabil cu servarul daca vrea sa fie o joaca mai buna si harti la indemana jucatorilor poate sta de vb cu mine in legatura cu un eventual admin.astept un raspuns!cheers 
Back to top Go down
NYR

NYR

Data de inscriere : 2013-06-27
Varsta : 28
Localizare : Boot_Camp

cerere admin ! Empty
PostSubject: Re: cerere admin !   cerere admin ! I_icon_minitimeMon Jul 22, 2013 11:32 am

BAS77 wrote:
Yo nu am sa va impresionez cu nick-ul meu si cum joc. Orele si Rank-ul isi vor spune cuvantul.
Cine este responsabil cu servarul daca vrea sa fie o joaca mai buna si harti la indemana jucatorilor poate sta de vb cu mine in legatura cu un eventual admin.astept un raspuns!cheers 

Ok, Dude Let's Go !

1.Ai 11.47 ore pe server !
2.Daca vei primi , admin trebuie sa definesti un jucator pro / si un jucator codat .. ma refer sa-ti dea prin pereti, sau sa te omoare imediat cum apare, ala pur si simplu e sunet..

Vizioneaza video clipuri pe youtube, te va ajuta.

De la mine ai pro, fiinca esti un baiat fidel al serverului, cu un comportament foarte ok,

Revino cu un alt post, dupa modelul de cereri admin .. si poti avea mai multe sanse..
Back to top Go down

cerere admin !
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» cerere admin !
» cerere admin :))
» Cerere admin.
» Cerere Admin!
» cerere admin