Catalinftw
Mesaje : 1 Data de inscriere : 2013-07-15 Varsta : 27 Localizare : Balamuc!
| Subject: Cerere Admin! Mon Jul 15, 2013 4:16 am | |
| Nick : BlaCkWyNNNN # ;- x Nume Real: Catalin Experienta ca admin: Destula.. dupa cs. Ip or Steam ID: - Varsta: 16 ID Messenger: catalyn_boss_007 Aveam ore si pana sa se reseteze top-ul pe gametracker, . | |
|
NYR
Mesaje : 227 Data de inscriere : 2013-06-27 Varsta : 28 Localizare : Boot_Camp
| Subject: Re: Cerere Admin! Mon Jul 15, 2013 4:16 am | |
| - Catalinftw wrote:
Nick : BlaCkWyNNNN # ;- x Nume Real: Catalin Experienta ca admin: Destula.. dupa cs. Ip or Steam ID: - Varsta: 16 ID Messenger: catalyn_boss_007
Aveam ore si pana sa se reseteze top-ul pe gametracker, . PRO. Activ e, il cunosc si personal .. . E un baiat, in care sa ai incredere .. | |
|
vOpseA
Mesaje : 138 Data de inscriere : 2013-02-10 Varsta : 26 Localizare : ag_crossfire,crossfire,stalkx
| Subject: Re: Cerere Admin! Mon Jul 15, 2013 9:29 am | |
| te-am vazut pe sv si joci destul de mult,din cate am vazut eu Dar sper ca nu banezi asa,ca vezi pe unu mai bun decat tine. In rest esti ok. | |
|
dBs- Administrator
Mesaje : 279 Data de inscriere : 2013-01-28 Varsta : 27 Localizare : Hawaii
| Subject: Re: Cerere Admin! Sat Jul 20, 2013 6:36 am | |
| | |
|
NYR
Mesaje : 227 Data de inscriere : 2013-06-27 Varsta : 28 Localizare : Boot_Camp
| Subject: Re: Cerere Admin! Sat Jul 20, 2013 7:35 am | |
| - SkRiLLeX wrote:
-
why ? EDIT:Na plm... daca asa se face acum...
Ba, mi-a dat skrillex ban ca am dat prin bec ) e naspa omu?' ׺°”˜`”°º×c@talyn ׺°”˜`”°º× FuNNy: si cik , "banul pe care ti-l dau eu acum , nyr nu o sa ti-l mai scoata" e retardat?Bai .. pui mei .. asta imi e the best friend.. si da suna aiurea cea ce a zis el .. pui mei .. dar nu trebuie sa dai bani ca ala da in bec.. puteai sa bagi pluginu ala sa nu se mai reflecteze.. si din cate am vazut pe servere.. si tu ai dat impotriva mea de multe ori in bec.. si eu dau de fiecare data cand am ocazia.. Aa.. si da , wtf joaca half-life de maxim 2 saptamani .. si a descoperit asta si el .. acum sa recunoastem totii.. cand am aflat fiecare, nu e asa, ca neonu era "galben" ? Gandeste-te , sa stiu si eu .. il ierti , sau ne lasam interesu asta pe fata despre seriozitate.. acum tu decizi.. dar stiu ca o sa sune aiurea.. "DAR NU O SA MAI FIE LA FEL" | |
|
Sponsored content
| Subject: Re: Cerere Admin! | |
| |
|