Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Renunt

Go down 
5 posters
AuthorMessage
dBs-
Administrator

Data de inscriere : 2013-01-28
Varsta : 27
Localizare : Hawaii

Renunt Empty
PostSubject: Renunt   Renunt I_icon_minitimeSat Dec 14, 2013 12:27 pm

Din cauza membrilor inactivi din bK renut la servere/clan/forum. Imi pare rau dar am facut deja aceasta decizie si nu o voi schimba. Eu sper sa intru in alt clan si sa ma ridic in skill (asta e visul meu sa fiu un jucator bun). Daca doreste cineva sa cumpere server-ul de hl sau cel de ag pm mie.Cel de hl costa 30 lei pe luna la toolz si cel daca ag 15 lei tot la toolz.Puteti renunta la sloturi sau adauga sloturi si pretul  se va schimba.Daca cumpara cineva una dintre servere va primi acces full la forum, server. Multumesc de intelegere.
Back to top Go down
https://blackmesaclan.all-up.com
Help[M]

Help[M]

Data de inscriere : 2013-03-12
Varsta : 25

Renunt Empty
PostSubject: Re: Renunt   Renunt I_icon_minitimeSun Dec 15, 2013 12:37 pm

Decizia e luata. Deci nare rost sa spun ca noi, ceilalti din clan vrem sa ne facem cultura (si gagici) in perioada scolii? Oricum, te stiu om serios si de cuvant, deci sper sa cresti in skill si eu te respect pt tot ce ai facut pt ca te stiu cam de la inceput pe cand forumul era FanDubstep, server-ul cu acelasi nume si era doar un server. De decizia de a te muta in clanul RT, am gandeam si eu demult la asta, dar nu voriam sa abandonez si nici nu cred ca mar accepta Smile).
Iti urez succes si sa ai skill peste ws, rayvex si toti ceilalti din top ;).
Back to top Go down
dBs-
Administrator

Renunt Empty
PostSubject: Re: Renunt   Renunt I_icon_minitimeSun Dec 15, 2013 1:05 pm

Credema imi pare foarte rau, dar nu ati avut activitate aproape deloc! Eu m-am oferit sa platesc singur server-ul de HL apoi am facut rost de un server de AG care sa bulit server-ul si am luat unul nou care trebuia sa platesc iara singur... La banca lasam in fiecare luna 50 de lei iar voi nici nu ati fost activi sa jucam si sa ajungem si noi undeva in top... inteleg scoala si eu sunt la liceu in clasa 10 dar tot am timp sa intru si sa joc o ora 2. Nu se ajungea la asta daca ati fi avut in pic de activitate. Ma simt prost... simt parca ca va abandonez si va tradez IMI CER 1000 DE SCUZE pentru asta dar eu vreau sa joc si sa ajung cineva precum castilio etc. deoarece imi place jocul.
Back to top Go down
Help[M]

Help[M]

Renunt Empty
PostSubject: Re: Renunt   Renunt I_icon_minitimeSun Dec 15, 2013 9:45 pm

Eu te inteleg, nu ai nicio vina. Eu iti respect decizia. Dar as vrea sa jucam cateva meciuri de dragul jocului in viitorul cat se poate de apropiat ca de azi mi se rupe de sc ca dau teza la info si am gatat pana la vacanta Smile.
De clan imi pare sincer rau, pt ca stiam ca mai erau doritori sa joace in bk, unu dintre ei cu steam..., dar toti playeri cu bun simt, seriosi
Back to top Go down
vOpseA

vOpseA

Data de inscriere : 2013-02-10
Varsta : 26
Localizare : ag_crossfire,crossfire,stalkx

Renunt Empty
PostSubject: Re: Renunt   Renunt I_icon_minitimeMon Dec 16, 2013 4:47 am

..................
Recunosc,eu nu am fost activi de ceva luni bune,pentru ca cand am timp mergeam cu prieteni pe afara etc...
Nu am avut timp sa joc hl.Pentru ca tot timpu cand intram pe forum nu era nimeni pe ag erau 0 playeri..
Degeaba stateam acolo 1 ora ca nimeni nu venea..
Back to top Go down
Help[M]

Help[M]

Renunt Empty
PostSubject: Re: Renunt   Renunt I_icon_minitimeMon Dec 16, 2013 4:55 am

Ai dreptate vopsea. Si eu in vara aveam vreo 8 ore de stat, doar intro zi, ca sa vina macar 1 jucator....
Back to top Go down
dBs-
Administrator

Renunt Empty
PostSubject: Re: Renunt   Renunt I_icon_minitimeMon Dec 16, 2013 5:35 am

Help[M] wrote:
Dar as vrea sa jucam cateva meciuri de dragul jocului

Sigur! Chiar daca nu o sa fie bK nu inseamna ca nu putem fi prieteni si nu putem juca Smile
Back to top Go down
NYR

NYR

Data de inscriere : 2013-06-27
Varsta : 28
Localizare : Boot_Camp

Renunt Empty
PostSubject: Re: Renunt   Renunt I_icon_minitimeWed Dec 18, 2013 7:57 am

Fara scuze, terminati-va.

Cel mai vinovat, eu sunt ca v-am lasat izbeliste.

GG Skrilex, pentru decizia luata.. Nu se supara nimeni, si mie imi pare foarte rau .. dar parca mi se urase in ultimu timp si nu mai am nici acel timp.

Peste o saptamana, revin si eu in lumea asta, si putem juca din nou nu neaparat sa impartim acelasi tag, dar skillul,glumele,prietenia tot o sa o impartim.

Multumesc!Smile
Back to top Go down
godzila

Data de inscriere : 2013-06-19
Varsta : 24
Localizare : In comoara din sertarul gol

Renunt Empty
PostSubject: Re: Renunt   Renunt I_icon_minitimeWed Dec 18, 2013 8:15 am

Hi all,
Cred ca eu am fost unul din cei care a contribuit la "destramarea clanului", pentru ca eu cu skrilex, jucam tot mai des si mi-am expus punctul de vedere,
In sinea mea cred ca am facut bine, ca l-am indreptat pe un drum unde poate creste in skill, din moment ce voi(majoritatea) ati devenit inactivi. In orice caz, nu cred ca este loc de suparare pe acest baiat, dupa cate a facut pentru acest joc, servere forumuri, si multe altele. Ma indoiesc ca bk-ul se va opri aici, sau chiar daca ar fii asa, va dau un sfat prietenesc, celora care le place jocul si vor sa nu isi piarda "prieteniile" sau altele, sa il joace, 4 fun sau altele. Nici eu nu ma joc cum credeti unii din voi, un meci o data la 2 zile, sau ceva pe acolo, asta e undeva la 20 de minute, sincer e modul meu de relaxare, cand ma pun si joc "uit de sesiuni" si de alte bulshit-uri din viata asta. "gen accidente cu masina, femei insarcinate," sau altele =]
what ever, va sfatuiesc sa jucati daca va place si, sa incercati si voi sa evoluati, este un joc vechi, si putini playeri stiu sa aprecieze un joc ca acesta si sa-l joace din placere, + de asta rar gasesti playeri care sa faca cate a facut skrilex pentru voi /comunitate/servere #totcevreti.
Ar fi tare sa ne mai regasim din cand in cand la cate un joc. bafta all,
Back to top Go down
Sponsored content

Renunt Empty
PostSubject: Re: Renunt   Renunt I_icon_minitime

Back to top Go down

Renunt
Back to top 
Page 1 of 1