Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Oferta steam

Go down 
4 posters
AuthorMessage
dBs-
Administrator

Data de inscriere : 2013-01-28
Varsta : 27
Localizare : Hawaii

Oferta steam Empty
PostSubject: Oferta steam   Oferta steam I_icon_minitimeWed Nov 27, 2013 10:56 am

Pentru cei care nu au steam si vor sa cumpare am o veste buna....Very Happy Pe site-ul oficial steam un cont de steam de half-life costa doar 4 euro 50% reducere.Atentie!!!! pana pe 3 decembrie este valabil. Eu zic sa profitati de oferta. :DDaca tot veni vorba, cei cu voi ma? De aproape 2 luni abea va vad pe AG... . Eu pentru ce am cumparat un nou server de ag?  Platesc in fiecare luna la banca 50 de lei si voi aveti activitate 0... Vreti sa continuti cu clanul? da sau nu? sa stiu. Va cer doar un pic de activitate.... este mult?
Back to top Go down
https://blackmesaclan.all-up.com
Help[M]

Help[M]

Data de inscriere : 2013-03-12
Varsta : 25

Oferta steam Empty
PostSubject: Re: Oferta steam   Oferta steam I_icon_minitimeWed Nov 27, 2013 12:30 pm

Despre steam, vinde si nyr un cont.
Desrpe mine si agul, am avut teza vietii la romana si nam avut timp si se mai intampla destule saptamana asta, dar incerc sa intru urmatoarele zile Smile.
Back to top Go down
godzila

Data de inscriere : 2013-06-19
Varsta : 24
Localizare : In comoara din sertarul gol

Oferta steam Empty
PostSubject: Re: Oferta steam   Oferta steam I_icon_minitimeThu Nov 28, 2013 2:50 am

Pune-i la punct =)
Back to top Go down
zornx7.

zornx7.

Data de inscriere : 2013-10-12
Varsta : 28
Localizare : Timisoara

Oferta steam Empty
PostSubject: Re: Oferta steam   Oferta steam I_icon_minitimeThu Nov 28, 2013 4:44 am

eu in fiecare zi sunt pe ag , ca doar am mai jucat cu tine skrillex Very Happy.
Back to top Go down
Sponsored content

Oferta steam Empty
PostSubject: Re: Oferta steam   Oferta steam I_icon_minitime

Back to top Go down

Oferta steam
Back to top 
Page 1 of 1