Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Un nou server?

Go down 
5 posters
AuthorMessage
dBs-
Administrator

Data de inscriere : 2013-01-28
Varsta : 27
Localizare : Hawaii

Un nou server? Empty
PostSubject: Un nou server?   Un nou server? I_icon_minitimeSat Sep 21, 2013 8:54 am

M-am gandit, sa deschid un nou server dar de data asta de cs Very Happy Ce spuneti? pro sau contra 
Back to top Go down
https://blackmesaclan.all-up.com
Help[M]

Help[M]

Data de inscriere : 2013-03-12
Varsta : 25

Un nou server? Empty
PostSubject: Re: Un nou server?   Un nou server? I_icon_minitimeSat Sep 21, 2013 9:05 am

eu sunt pro . da' am gandeam ca ar fi misto 1 de sven Smile) cat ca nu e prea cunoscut modul. playeri de cs au fost redusi intrun mod smnificativ si multe servere au fost inchise ca multi sau plictisit de cs. oricum cs joc numa cu fratemeu f rar in lan. eu cuwall hack ca el e prea bun ca sal omor Smile). dar srvul de cs poate atrage si playeri de cs pe hl si ag Smile. deci e bn
Back to top Go down
vOpseA

vOpseA

Data de inscriere : 2013-02-10
Varsta : 26
Localizare : ag_crossfire,crossfire,stalkx

Un nou server? Empty
PostSubject: Re: Un nou server?   Un nou server? I_icon_minitimeSat Sep 21, 2013 9:33 am

YeaH..........Si cum zice Scroll,sa recrutam jucatori depe CS.
pro
Back to top Go down
MaD

MaD

Localizare : Romania

Un nou server? Empty
PostSubject: Re: Un nou server?   Un nou server? I_icon_minitimeSat Sep 21, 2013 9:47 am

Ar merge un server de cs 4 fun,dar sa nu fie classic ca ala deja e plictisitor si ies repede player de pe el.Macar pentru inceput sa fie ceva gen respawn cheers 
Back to top Go down
NYR

NYR

Data de inscriere : 2013-06-27
Varsta : 28
Localizare : Boot_Camp

Un nou server? Empty
PostSubject: Re: Un nou server?   Un nou server? I_icon_minitimeSat Sep 21, 2013 12:12 pm

Mai bine imi dau cu capu in gura, decat sa joc respawn.
Classic e cel mai fain, si cum i-am spus lu Skrilex, eu cs am jucat mult timp, si am multi prieteni care joaca jocul.

Am colegi de clasa/scoala,vecini,prieteni care joaca cs, si sunt toti steam online .

Pe serverul bk de half-life, toata vara au jucat cam 6,7 vecini hl .. dar au zis ca-i cam complicat, jocul care il joaca zi de zi este CS.

O sa fie foarte MARFA# , + ca eu ma descurc foarte foarte bine la cs, pe langa half-life ;;) datorita fratelui meu care a participat in fel si fel de cupe in ESL/PGL Un nou server? 889499785

APP - Am vorbit cu un vecin si o sa deschida un server de metin saptamana asta, defapt mint, deja este deschis insa e mult de munca, si acum munceste la el , pe joi vineri o sa fie gata, ce spuneti .. bagam serverul in comunitate, o sa atragem foarte multi "playeri" / "oameni" pe forumul nostru, si purtand discutii despre half-life, poate cineva se mai alatura noua. Salut pe aceasta cale Un nou server? 4270502572
Back to top Go down
dBs-
Administrator

Un nou server? Empty
PostSubject: Re: Un nou server?   Un nou server? I_icon_minitimeSat Sep 21, 2013 12:22 pm

E hostat sv-ul la o comunitate de hosting? Pe ce sistem de operare este linux/win? Eu nu am jucat metin niciodata Smile) deci nu ma pricep la joc/sv/etc...
Back to top Go down
NYR

NYR

Un nou server? Empty
PostSubject: Re: Un nou server?   Un nou server? I_icon_minitimeSat Sep 21, 2013 12:42 pm

Noi n-avem treaba, cu el omu vine cu el la noi pe forum ii facem o categorie a lui, si vin playeri pe forum , o sa avem mai mult de spamat.

Serverul este Hostat, nu o sa existe nici-un fel de problema, este un baiat de nota 10 ,si nu de alta oricum isi ia bataie lol! 
Back to top Go down
MaD

MaD

Localizare : Romania

Un nou server? Empty
PostSubject: Re: Un nou server?   Un nou server? I_icon_minitimeSat Sep 21, 2013 9:23 pm

Eu ziceam deoarece sunt o tona de servere clasice!Daca voi puteti sa aduceti playeri nu e nici-o problema bounce
La metin serverul o sa fie modificat(adica rate la bani,arme noi,experienta mai multa,mape noi) sau clasic fara modificari?
Back to top Go down
Help[M]

Help[M]

Un nou server? Empty
PostSubject: Re: Un nou server?   Un nou server? I_icon_minitimeSat Sep 21, 2013 11:37 pm

|bK|^SkrilleX wrote:
E hostat sv-ul la o comunitate de hosting? Pe ce sistem de operare este linux/win? Eu nu am jucat metin niciodata Smile) deci nu ma pricep la joc/sv/etc...
skrillex, tot ce-i de stiut la jocul ala e ca e de kkt (dupa parerea mea) si joaca toti copiii violati nasal care nau viata. am auzit destui copii de clasele 1-4 care joaca jocu asta si is obsedati. asa numa o sa atragem retarzi care o sa ne trimita in mamele noastre numa dk ii intrebi ce faci Neutral. eu va las pe voi sa decideti dk bagati metinul in comunitatea noastra destul de serioasa. si scuze ptr. limbajul indecent, dar potrivit pt subiectul asta.
Back to top Go down
dBs-
Administrator

Un nou server? Empty
PostSubject: Re: Un nou server?   Un nou server? I_icon_minitimeSat Sep 21, 2013 11:41 pm

Din pacate nu pot face rost de inca un server de cs.... :(a zis " nu cred ca e cazul de un alt server de cs" :(Dar am inteles ca la noi la scoala vrea sa faca  cineva un server de cs... au vb cu mine ca stiu ca am 2 sv si ca am avut de cs. Le-am recomandat sa cumpere de la toolz ca e cea mai buna firma de hosting din Ro.(Acolo e hostat sv RT de HL si AG si sv bK de HL). O sa vb cu ei daca cumpara sa vina la noi cu server-ul.!
Back to top Go down
dBs-
Administrator

Un nou server? Empty
PostSubject: Re: Un nou server?   Un nou server? I_icon_minitimeSat Sep 21, 2013 11:46 pm

Help[M] wrote:

|bK|^SkrilleX wrote:
skrillex, tot ce-i de stiut la jocul ala e ca e de kkt (dupa parerea mea) si joaca toti copiii violati nasal care nau viata. am auzit destui copii de clasele 1-4 care joaca jocu asta si is obsedati. asa numa o sa atragem retarzi care o sa ne trimita in mamele noastre numa dk ii intrebi ce faci Neutral. eu va las pe voi sa decideti dk bagati metinul in comunitatea noastra destul de serioasa. si scuze ptr. limbajul indecent, dar potrivit pt subiectul asta.

Pai eu metin nu o sa joc... numi place Evil or Very Mad Le dau o sansa sa vad...
Back to top Go down
Help[M]

Help[M]

Un nou server? Empty
PostSubject: Re: Un nou server?   Un nou server? I_icon_minitimeSun Sep 22, 2013 12:00 am

|bK|^SkrilleX wrote:
Help[M] wrote:

|bK|^SkrilleX wrote:
Pai eu metin nu o sa joc... numi place Evil or Very Mad Le dau o sansa sa vad...
nici eu nu joc metin (am jucat de cateva ori), numai sa nu atragem toata gradinita de ferentari aici Smile)
Back to top Go down
NYR

NYR

Un nou server? Empty
PostSubject: Re: Un nou server?   Un nou server? I_icon_minitimeSun Sep 22, 2013 2:35 am

Adevarat, dar sunt uni oameni maturi care joca jocul ala.. si ar putea oarecum sa fie ok.

Da , este adevarat jocul ala este jucat de oameni "oarecum ciudati" jocul este foarte de cacat.

Am zis numai , omu din metin fiinca acei "copi" Smile) copacii astia doneaza euro pentru armuri,arme

Iar acel prieten primeste peste 200 de euro lunar, a mai avut servere si stie tot.

Eu oricum nu o sa joc jocul, fiinca e foarte de cacat .. si ar injura-o astia pe mama de ce nu a facut avort:)))
Back to top Go down
Help[M]

Help[M]

Un nou server? Empty
PostSubject: Re: Un nou server?   Un nou server? I_icon_minitimeSun Sep 22, 2013 2:52 am

NYR wrote:
Adevarat, dar sunt uni oameni maturi care joca jocul ala.. si ar putea oarecum sa fie ok.

Da , este adevarat jocul ala este jucat de oameni "oarecum ciudati" jocul este foarte de cacat.

Am zis numai , omu din metin fiinca acei "copi" Smile) copacii astia doneaza euro pentru armuri,arme

Iar acel prieten primeste peste 200 de euro lunar, a mai avut servere si stie tot.

Eu oricum nu o sa joc jocul, fiinca e foarte de cacat .. si ar injura-o astia pe mama de ce nu a facut avort:)))
eu am vorbit de jucatorii de metin in general. mai stiu si alti jucatori de treaba de 23 de ani, da jucatori normali nu prea mai gasesti pe metin. stiu ca se castiga foarte bine din serverele de metin. putem sai cerem taxa la prietenul tau sa mai facem rost de steam pt cei din clan Un nou server? 3207188398.
Back to top Go down
NYR

NYR

Un nou server? Empty
PostSubject: Re: Un nou server?   Un nou server? I_icon_minitimeSun Sep 22, 2013 3:43 am

Ar fi gay ca tot noi sa cumparam steamuri, ar fi mai ok , daca ne-am cumpara servere, si sau sa cumparam dropuri, and "plm"

vorbim, scroll sa te chis ca n-ai mai trecut pe hl/ag , si nici pe steam nu mai apari ca on :[
Back to top Go down
Help[M]

Help[M]

Un nou server? Empty
PostSubject: Re: Un nou server?   Un nou server? I_icon_minitimeSun Sep 22, 2013 4:29 am

NYR wrote:
scroll sa te chis ca n-ai mai trecut pe hl/ag , si nici pe steam nu mai apari ca on :[
acum cuceresc fetili din clasa de la mn pe fb Smile. dan stie de cn vorbesc Cool
Back to top Go down
dBs-
Administrator

Un nou server? Empty
PostSubject: Re: Un nou server?   Un nou server? I_icon_minitimeSun Sep 22, 2013 5:24 am

M-am gandit sa marim comunitatea bK cu mai multe servere... bineinteles daca vrea cineva un anumit server, trebuie sa ai peste 14 ani sau un adult peste 18+ ani si mergi/mergeti la banca BCR si depuneti in cont cat trebuie, e un pic naspa ca trebuie sa dai 4 lei comision la BCR, cand aveam server la forceds am dat 20 de bani la BRD Un nou server? 3103948542 

Uitati servere disponibile la toolz.. sloturi si preturi minime...

Server cs 1.6: - 12 sloturi 15 lei
- 14 sloturi 20 lei

Server hl ( poate fi modificat in ag ): - 12 sloturi 15 lei
- 14 sloturi 20 lei

Server samp: - 25 sloturi 30 lei
- 30 sloturi 40 lei

Server cscz: - 12 sloturi 15 lei
- 14 sloturi 20 lei

Toate pachetele beneficiaza de urmatoarele servicii
Acces Panou de Control Administrare Server (GameCP) DA
1000 FPS DA
Acces FTP DA
IP Propriu Routabil (IP Static)DA
Suport 24/7DA
Baza de date MySQLDA
Gazduire forum/site gratuit pentru comunitateDA
Securitate Maxima (Firewall)DA
Subdomeniu gen nume.toolz.ro gratuitDA
Fara restrictii (Se poate instala orice addons/plugin/patch)DA
Posibilitate plata prin SMS!DA
Fara contractDA
Host sv_downloadurl gratuitDA
Fara restrictii asupra numelui (Se poate folosi orice nume la server. Ex: server.nume.ro)DA
Back to top Go down
Sponsored content

Un nou server? Empty
PostSubject: Re: Un nou server?   Un nou server? I_icon_minitime

Back to top Go down

Un nou server?
Back to top 
Page 1 of 1