Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Parere membrii Black Mesa

Go down 
+2
DAN #
Help[M]
6 posters
AuthorMessage
Help[M]

Help[M]

Data de inscriere : 2013-03-12
Varsta : 25

Parere membrii Black Mesa Empty
PostSubject: Parere membrii Black Mesa   Parere membrii Black Mesa I_icon_minitimeThu Sep 12, 2013 10:12 pm

Am facut acest topic sa va spuneti toti parerea despre modul de joc a membrilor bk cu scopul de a stii la ce sa mai lucram fiecare.

De exemplu: sa spuneti cu ce arma nu stim sa tragem, ce arma buna nu folosim si ne-ar ajuta s.a.m.d.
Postati aici toti care vreti, nu numai membri bk. Dar sa nu fie ceva de genul: "Pai tu scroll esti praf si trebuie sa lucrezi la toate."/ "Cu tine nu se mai poate face nimic ma scroll ca deja esti dezastru."

Prima parere: Mai toti trebuie sa stim sa tragem cu gaussul, sa lovim omul direct, nu prin wg.
Back to top Go down
DAN #

DAN #

Data de inscriere : 2013-06-26
Varsta : 27
Localizare : Medias/Sibiu

PostSubject: Re: Parere membrii Black Mesa   Parere membrii Black Mesa I_icon_minitimeFri Sep 13, 2013 3:09 am

de ex pe crossfire..ajung repede la gauss, cat mai repede..dupaia fug la lj si apoi la ammo sau alte arme, in primele 10-15s trebuie sa fi foarte rapid..daca nu iti va fi greu, si tot timpul sa mergi dupa armura:*  pe putin faci 70-80 fraguri pe crossfire..
Back to top Go down
dBs-
Administrator

Data de inscriere : 2013-01-28
Localizare : Hawaii

PostSubject: Re: Parere membrii Black Mesa   Parere membrii Black Mesa I_icon_minitimeFri Sep 13, 2013 3:15 am

Azi pe la ora 19:00 vreau sa vad toti membri din bK, DOAR DIN BK!!! Vreau sa facem locs-urile pe cold_faces. Very Happy Anutati toti membri activi din bK.
Back to top Go down
https://blackmesaclan.all-up.com
vOpseA

vOpseA

Data de inscriere : 2013-02-10
Varsta : 26
Localizare : ag_crossfire,crossfire,stalkx

PostSubject: Re: Parere membrii Black Mesa   Parere membrii Black Mesa I_icon_minitimeFri Sep 13, 2013 4:32 am

|bK|^SkrilleX wrote:
Azi pe la ora 19:00 vreau sa vad toti membri din bK, DOAR DIN BK!!! Vreau sa facem locs-urile pe cold_faces. :DAnutati toti membri activi din bK.
eu la ora 18:00 plec la fotbal cu niste prieteni pentru antrenament. sau 18:30 si vin pe la ora 8 jumate 9....
Back to top Go down
NYR

NYR

Data de inscriere : 2013-06-27
Varsta : 28
Localizare : Boot_Camp

PostSubject: Re: Parere membrii Black Mesa   Parere membrii Black Mesa I_icon_minitimeFri Sep 13, 2013 6:09 am

nu stiu daca apar pe la 19:00 , nu mai bine pe la 21:00 21:30 ?
Back to top Go down
vOpseA

vOpseA

Data de inscriere : 2013-02-10
Varsta : 26
Localizare : ag_crossfire,crossfire,stalkx

PostSubject: Re: Parere membrii Black Mesa   Parere membrii Black Mesa I_icon_minitimeFri Sep 13, 2013 6:13 am

21,20:30 cel mai bine....
Back to top Go down
godzila

Data de inscriere : 2013-06-19
Varsta : 24
Localizare : In comoara din sertarul gol

PostSubject: Re: Parere membrii Black Mesa   Parere membrii Black Mesa I_icon_minitimeFri Sep 13, 2013 6:58 am

|bK|^SkrilleX wrote:
DOAR DIN BK!!!
S-a inteles.
Back to top Go down
NYR

NYR

Data de inscriere : 2013-06-27
Varsta : 28
Localizare : Boot_Camp

PostSubject: Re: Parere membrii Black Mesa   Parere membrii Black Mesa I_icon_minitimeFri Sep 13, 2013 12:31 pm

godzila wrote:
|bK|^SkrilleX wrote:
DOAR DIN BK!!!
S-a inteles.
Tu esti ca si unu dintre noi .
Back to top Go down
dBs-
Administrator

Data de inscriere : 2013-01-28
Localizare : Hawaii

PostSubject: Re: Parere membrii Black Mesa   Parere membrii Black Mesa I_icon_minitimeSat Sep 14, 2013 1:51 am

NYR wrote:
godzila wrote:
|bK|^SkrilleX wrote:
DOAR DIN BK!!!
S-a inteles.
Tu esti ca si unu dintre noi .
Am uitat sa mentionez asta !!! lol! 
Back to top Go down
https://blackmesaclan.all-up.com
Sponsored content

PostSubject: Re: Parere membrii Black Mesa   Parere membrii Black Mesa I_icon_minitime

Back to top Go down

Parere membrii Black Mesa
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Portal to black mesa
» BlacK mesa clan (video1)
» Black Mesa Clan (Membri/Members)