| Anunt important! | |
|
|
Author | Message |
---|
godzila
Mesaje : 64 Data de inscriere : 2013-06-19 Varsta : 24 Localizare : In comoara din sertarul gol
| Subject: Anunt important! Sat Aug 17, 2013 9:07 am | |
| Salutare tuturor! , Sunt aici pentru a cere, exmatricularea unu-i membru din clan. Are numele de DAN# si are un limbaj urat la adresa mea si a altor membri din clan. Nu cred ca e nevoie sa public poze cu limbajul lui, pentru ca doar coloram forumul si nu este nevoie de asa ceva. Persoane care au fost pe server, si care au participat la convorbirea lui DAN# sunt membri clanului (y0_razna, si stridom) Personal l-am banat permanent pe server-ul de AG, deoarece devenea insuportabil ! O sa cer ca playerii care au fost prezenti la aceasta conversatie sa confirme cele spuse si sa isi spuna parerea, La revedere, Daca nici acuma nu ve-ti lua decizia potrivita, o sa da-ti dovada ca acest clan nu este si nu se ridica la prestigiul la care a fost. | |
|
| |
y0_raZna
| Subject: M-am minunat cand am vazut ce poate scrie un copil de 14 ani Sat Aug 17, 2013 9:10 am | |
| Are probleme mari. Nush ce a fost cu el. Mie Rusine Sa Fiu Cu Acest Individ In Clan Dupa Limbajul Care L-a Avut Si Cum a vb despre el Si cum vb cu ceilalti de pe server ! OUT!! | |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Anunt important! Sat Aug 17, 2013 11:08 am | |
| Eu nu am nimic personal cu el, dar cred ca ar trebuii sa se faca un update la regulament forum/server. Nu stiu daca realiza ce scria, probabil ca era cum spunea el ca este, beat. Nu consider ca ar trebui dat afara, pentru ca nu e singurul din clan care are un astfel de comportament si limbaj, doar ca ar trebui sa se pune accentul pe regulamentul ala odata, e nesemnificativ pentru unii. Offtopic: In afara de limbaj, mai exista o problema: Am observat ca cea mai mare problema din acest clan este respectul. Unii dintre noi nu ne respectam reciproc, ba din cauza ca unul are skill-ul mai slab decat altul, ba din cauza comportamentului unui membru etc. Am ajuns sa ne facem noobi intre noi. Toti suntem egali, nimeni nu e mai presus de altul. Propun ca cei care nu stiu ce inseamna respectul, ori se abtin, ori sa zboare |
|
| |
vOpseA
Mesaje : 138 Data de inscriere : 2013-02-10 Varsta : 26 Localizare : ag_crossfire,crossfire,stalkx
| Subject: Re: Anunt important! Sat Aug 17, 2013 12:36 pm | |
| Si pe mine odata pe stalkx ma facea noob | |
|
| |
DAN #
Mesaje : 139 Data de inscriere : 2013-06-26 Varsta : 27 Localizare : Medias/Sibiu
| Subject: Re: Anunt important! Sun Aug 18, 2013 12:00 am | |
| - vOpseA wrote:
- Si pe mine odata pe stalkx ma facea noob
nu am fost in apele mele ieri dupamasa.. :|cred ca eram putin beat ) am dat de baut.. [16 ani ] imi cer scuze, in legqatura cu limjaul cred ca toti mai injurati, la fel si tu castilio, nu mai intru in detalii ca sti si tu cu stridoom nu am chiar nimic, e bff cu mine ne stim de mult timp, iar de vopsea...ori sa-si schimbe netu` ori .. nu stiu are 300-400 lag..jucam cu el de parca eram statui. -x si tu deveanea insuportabil cu bipedul tau. -nyr clanul e pe "rapa" deja 3 sunt inactivi de ceva vreme. | |
|
| |
dBs- Administrator
Mesaje : 279 Data de inscriere : 2013-01-28 Varsta : 27 Localizare : Hawaii
| Subject: Re: Anunt important! Sun Aug 18, 2013 11:53 pm | |
| - DAN # wrote:
-nyr clanul e pe "rapa" deja 3 sunt inactivi de ceva vreme. Se duce de "rapa" ca nu stiti ce o echipa!!! Nu mai vreau sa vad certuri intre voi. Dan la prima abatere de genul asta ai zburat din clan. | |
|
| |
NYR
Mesaje : 227 Data de inscriere : 2013-06-27 Varsta : 28 Localizare : Boot_Camp
| Subject: Re: Anunt important! Tue Aug 20, 2013 4:09 pm | |
| Sunt ocupat, foarte ocupat.. + de asta nu sunt acasa.
Nu pot juca half-life de aici , joc de pe un laptop aiurit..
Pana revin, Skrilex va deveni Clean Leader.
Sa ne auzim cu bine, voi reveni curand. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Anunt important! | |
| |
|
| |
| Anunt important! | |
|