| Inactivitate/ O sa fiu plecat/ Nu-mi mai merge pc.. / etc. | |
|
|
Author | Message |
---|
NYR
Mesaje : 227 Data de inscriere : 2013-06-27 Varsta : 28 Localizare : Boot_Camp
| Subject: Inactivitate/ O sa fiu plecat/ Nu-mi mai merge pc.. / etc. Thu Jul 25, 2013 6:46 am | |
| Heh, cine nu o sa mai dea pe hl/ag din motive personale, sa scrie aici .. incaz.., ca n-ai specificat aici ca nu o sa fi activ, vei fi exclus din team.... nu conteaza motivele, asa ca , spuneti-ne si noua, unde plecati,ce nu va mai merge .... sau ca v-ati plictisit de acest joc.. si ocupatii lista de membri aiurea!
Topic-ul acesta, mi-a venit in cap .. cand am vazut un mesaj privat de la Scroll .
Scroll, o sa fie plecat.. cateva zile, si m-a anuntat prin pm . de admirat asta. PM.->
"O sa fiu plecat cateva zile si nu o sa pot sa intru pe ag/ hl/ forum. Ti-am dat pm ca sa stiti de inactivitate si nu stiam unde ar fi trebuit sa spun asta."
Frumos din partea lui . | |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Inactivitate/ O sa fiu plecat/ Nu-mi mai merge pc.. / etc. Thu Jul 25, 2013 7:08 am | |
| Anunt si eu ca voi fi plecat de miercuri in Moldova. Voi reveni intr-o saptamana. |
|
| |
Help[M]
| Subject: Re: Inactivitate/ O sa fiu plecat/ Nu-mi mai merge pc.. / etc. Sun Jul 28, 2013 8:08 am | |
| m-am intors . ms ca ai facut topicul asta ! | |
|
| |
Help[M]
| Subject: Re: Inactivitate/ O sa fiu plecat/ Nu-mi mai merge pc.. / etc. Mon Aug 05, 2013 9:10 pm | |
| Maine plec si ma intorc cealalta miercuri. | |
|
| |
dBs- Administrator
Mesaje : 279 Data de inscriere : 2013-01-28 Varsta : 27 Localizare : Hawaii
| Subject: Re: Inactivitate/ O sa fiu plecat/ Nu-mi mai merge pc.. / etc. Mon Aug 05, 2013 11:51 pm | |
| Duminica plec si eu... si ma intorc peste 7-8-9 zile (nu stiu sigur cat timp stau) Nu sunt sigur daca la cabana este wireless si daca pot intra de pe tableta sa vad ce mai e cu server-ele, forum etc. Asa ca nYR se va ocupa de forum, sv, etc. Din cate stiu se pricepe la gamecpx asa ca ii dau acces la ele. | |
|
| |
NYR
| Subject: Re: Inactivitate/ O sa fiu plecat/ Nu-mi mai merge pc.. / etc. Wed Aug 07, 2013 2:00 am | |
| Eu sunt plecat,am plecat in graba si nu am putut posta, Revin pana duminica! Deci imi poti lasa, prin pm datele! Sorry! | |
|
| |
DAN #
Mesaje : 139 Data de inscriere : 2013-06-26 Varsta : 27 Localizare : Medias/Sibiu
| Subject: Re: Inactivitate/ O sa fiu plecat/ Nu-mi mai merge pc.. / etc. Wed Aug 07, 2013 8:07 am | |
| numai eu sunt acasa ?? ( | |
|
| |
BIOCHIMISTUL
Mesaje : 7 Data de inscriere : 2013-07-27 Varsta : 33 Localizare : Ticleni
| Subject: Inactivitate timp de 1 luna. Thu Aug 08, 2013 3:57 am | |
| Anunt partenerii din clan ca nu voi putea sa vizitez sau sa utilizez site-ul timp de 1 luna,deoarece voi pleca la mare in vacanta timp de 2 saptamani,dupa care voi face practica de vara.(pentru facultate).Pana atunci va urez vacanta placuta.Ne vedem peste 1 luna. Salut tuturor! | |
|
| |
NYR
| Subject: Re: Inactivitate/ O sa fiu plecat/ Nu-mi mai merge pc.. / etc. Wed Aug 14, 2013 7:46 am | |
| Baietiiiii, revin la hl peste o spatamana doua, !
Vacanta placuta tuturor. | |
|
| |
vOpseA
Mesaje : 138 Data de inscriere : 2013-02-10 Varsta : 26 Localizare : ag_crossfire,crossfire,stalkx
| Subject: Re: Inactivitate/ O sa fiu plecat/ Nu-mi mai merge pc.. / etc. Fri Aug 16, 2013 5:53 am | |
| Eu luni am sa plec la bunici la tara si o sa revin peste o saptamana,doua. Succes la hl,si vacanta placuta la toti din |bK|^ | |
|
| |
Help[M]
| Subject: Re: Inactivitate/ O sa fiu plecat/ Nu-mi mai merge pc.. / etc. Thu Nov 07, 2013 6:46 am | |
| mi-a spus dan azi pe fb ca nu-i merge netu la pc si mi-a scris de pe tel. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Inactivitate/ O sa fiu plecat/ Nu-mi mai merge pc.. / etc. | |
| |
|
| |
| Inactivitate/ O sa fiu plecat/ Nu-mi mai merge pc.. / etc. | |
|