Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Inactivitate/ O sa fiu plecat/ Nu-mi mai merge pc.. / etc.

Go down 
+2
Help[M]
NYR
6 posters
AuthorMessage
NYR

NYR

Data de inscriere : 2013-06-27
Varsta : 28
Localizare : Boot_Camp

Inactivitate/ O sa fiu plecat/ Nu-mi mai merge pc.. / etc. Empty
PostSubject: Inactivitate/ O sa fiu plecat/ Nu-mi mai merge pc.. / etc.   Inactivitate/ O sa fiu plecat/ Nu-mi mai merge pc.. / etc. I_icon_minitimeThu Jul 25, 2013 6:46 am

Heh, cine nu o sa mai dea pe hl/ag din motive personale, sa scrie aici .. incaz.., ca n-ai specificat aici ca nu o sa fi activ, vei fi exclus din team.... nu conteaza motivele, asa ca , spuneti-ne si noua, unde plecati,ce nu va mai merge .... sau ca v-ati plictisit de acest joc.. si ocupatii lista de membri aiurea!

Topic-ul acesta, mi-a venit in cap .. cand am vazut un mesaj privat de la Scroll .

Scroll, o sa fie plecat.. cateva zile, si m-a anuntat prin pm . de admirat asta.
PM.->

"O sa fiu plecat cateva zile si nu o sa pot sa intru pe ag/ hl/ forum.
Ti-am dat pm ca sa stiti de inactivitate si nu stiam unde ar fi trebuit sa spun asta."

Frumos din partea lui .
Back to top Go down
Guest
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Inactivitate/ O sa fiu plecat/ Nu-mi mai merge pc.. / etc.   Inactivitate/ O sa fiu plecat/ Nu-mi mai merge pc.. / etc. I_icon_minitimeThu Jul 25, 2013 7:08 am

Anunt si eu ca voi fi plecat de miercuri in Moldova.Surprised  Voi reveni intr-o saptamana.
Back to top Go down
Help[M]

Help[M]

Data de inscriere : 2013-03-12
Varsta : 25

PostSubject: Re: Inactivitate/ O sa fiu plecat/ Nu-mi mai merge pc.. / etc.   Inactivitate/ O sa fiu plecat/ Nu-mi mai merge pc.. / etc. I_icon_minitimeSun Jul 28, 2013 8:08 am

m-am intors Smile.
ms ca ai facut topicul asta Very Happy!
Back to top Go down
Help[M]

Help[M]

PostSubject: Re: Inactivitate/ O sa fiu plecat/ Nu-mi mai merge pc.. / etc.   Inactivitate/ O sa fiu plecat/ Nu-mi mai merge pc.. / etc. I_icon_minitimeMon Aug 05, 2013 9:10 pm

Maine plec si ma intorc cealalta miercuri.
Back to top Go down
dBs-
Administrator

Data de inscriere : 2013-01-28
Varsta : 27
Localizare : Hawaii

PostSubject: Re: Inactivitate/ O sa fiu plecat/ Nu-mi mai merge pc.. / etc.   Inactivitate/ O sa fiu plecat/ Nu-mi mai merge pc.. / etc. I_icon_minitimeMon Aug 05, 2013 11:51 pm

Duminica plec si eu... Very Happy si ma intorc peste 7-8-9 zile lol! (nu stiu sigur cat timp stau)
Nu sunt sigur daca la cabana este wireless si daca pot intra de pe tableta sa vad ce mai e cu server-ele, forum etc. Asa ca nYR se va ocupa de forum, sv, etc. Din cate stiu se pricepe la gamecpx asa ca ii dau acces la ele. Very Happy 
Back to top Go down
https://blackmesaclan.all-up.com
NYR

NYR

PostSubject: Re: Inactivitate/ O sa fiu plecat/ Nu-mi mai merge pc.. / etc.   Inactivitate/ O sa fiu plecat/ Nu-mi mai merge pc.. / etc. I_icon_minitimeWed Aug 07, 2013 2:00 am

Eu sunt plecat,am plecat in graba si nu am putut posta, Revin pana duminica!Smile

Deci imi poti lasa, prin pm datele!

Sorry!Smile
Back to top Go down
DAN #

DAN #

Data de inscriere : 2013-06-26
Varsta : 27
Localizare : Medias/Sibiu

PostSubject: Re: Inactivitate/ O sa fiu plecat/ Nu-mi mai merge pc.. / etc.   Inactivitate/ O sa fiu plecat/ Nu-mi mai merge pc.. / etc. I_icon_minitimeWed Aug 07, 2013 8:07 am

numai eu sunt acasa ?? Sad(
Back to top Go down
BIOCHIMISTUL

BIOCHIMISTUL

Data de inscriere : 2013-07-27
Varsta : 33
Localizare : Ticleni

PostSubject: Inactivitate timp de 1 luna.   Inactivitate/ O sa fiu plecat/ Nu-mi mai merge pc.. / etc. I_icon_minitimeThu Aug 08, 2013 3:57 am

Anunt partenerii din clan ca nu voi putea sa vizitez sau sa utilizez site-ul timp de 1 luna,deoarece voi pleca la mare in vacanta timp de 2 saptamani,dupa care voi face practica de vara.(pentru facultate).Pana atunci va urez vacanta placuta.Ne vedem peste 1 luna. Salut tuturor!
Back to top Go down
NYR

NYR

PostSubject: Re: Inactivitate/ O sa fiu plecat/ Nu-mi mai merge pc.. / etc.   Inactivitate/ O sa fiu plecat/ Nu-mi mai merge pc.. / etc. I_icon_minitimeWed Aug 14, 2013 7:46 am

Baietiiiii, revin la hl peste o spatamana doua, !

Vacanta placuta tuturor.
Back to top Go down
vOpseA

vOpseA

Data de inscriere : 2013-02-10
Varsta : 26
Localizare : ag_crossfire,crossfire,stalkx

PostSubject: Re: Inactivitate/ O sa fiu plecat/ Nu-mi mai merge pc.. / etc.   Inactivitate/ O sa fiu plecat/ Nu-mi mai merge pc.. / etc. I_icon_minitimeFri Aug 16, 2013 5:53 am

Eu luni am sa plec la bunici la tara si o sa revin peste o saptamana,doua.
Succes la hl,si vacanta placuta la toti din |bK|^ Smile Basketball 
Back to top Go down
Help[M]

Help[M]

PostSubject: Re: Inactivitate/ O sa fiu plecat/ Nu-mi mai merge pc.. / etc.   Inactivitate/ O sa fiu plecat/ Nu-mi mai merge pc.. / etc. I_icon_minitimeThu Nov 07, 2013 6:46 am

mi-a spus dan azi pe fb ca nu-i merge netu la pc si mi-a scris de pe tel.
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Inactivitate/ O sa fiu plecat/ Nu-mi mai merge pc.. / etc.   Inactivitate/ O sa fiu plecat/ Nu-mi mai merge pc.. / etc. I_icon_minitime

Back to top Go down

Inactivitate/ O sa fiu plecat/ Nu-mi mai merge pc.. / etc.
Back to top 
Page 1 of 1