r@trinG
Mesaje : 62 Data de inscriere : 2013-06-30 Localizare : Vestu' Salbatic :D
| Subject: Cerere r@trinG* Sun Jul 14, 2013 2:32 am | |
| Nume: Zoran Nick: r@trinG* Varsta: 16 ani Steam: NU Skill: destul de bun Motiv: Vreau sa revin iarasi in bK team alaturi de voi , imi pare rau pt ce s-a intamplat acum cateva sapt. Daca ma vreti inapoi astept raspuns. Multumesc ! | |
|
NYR
Mesaje : 227 Data de inscriere : 2013-06-27 Varsta : 28 Localizare : Boot_Camp
| Subject: Re: Cerere r@trinG* Sun Jul 14, 2013 2:41 am | |
| - r@trinG wrote:
- Nume: Zoran
Nick: r@trinG* Varsta: 16 ani Steam: NU Skill: destul de bun Motiv: Vreau sa revin iarasi in bK team alaturi de voi , imi pare rau pt ce s-a intamplat acum cateva sapt. Daca ma vreti inapoi astept raspuns. Multumesc ! Ma eu sunt cereri tale sa revii in clan! Daca mai primesti , un contraam inchis topicul! Aici nu intra oricine , si iese cand vrea ! Capis`? Ti'am si spus atunci, sa te gandesti mai bine, a fost alegerea ta de om "Macho" Faci ce vrei, eu sunt contracereri tale, si chiar nu vreau sa mai schimbam cuvinte, dar daca cei lalti membri, sunt de acord ok, dar daca din 5 membri, cineva-i , "E alta mancare de peste" Salut. | |
|
y0_raZna
| Subject: hh Sun Jul 14, 2013 2:54 am | |
| pai ce facem?plecam si venim cand vrem? ce incredere sa mai avem in tine? la meciuri iar pleci! | |
|
AL3X
| Subject: Re: Cerere r@trinG* Sun Jul 14, 2013 3:49 am | |
| eu nu sunt membru al clanului. Dar eu zic ca nu merita ca a mai fost o data si stiti ce a facut :) | |
|
vOpseA
Mesaje : 138 Data de inscriere : 2013-02-10 Varsta : 26 Localizare : ag_crossfire,crossfire,stalkx
| Subject: Re: Cerere r@trinG* Sun Jul 14, 2013 3:55 am | |
| A FOST SPUS CA ALTA CALE DE INTOARCERE NU MAI AI !!!!!! Tu ai parasit clanu asa ca fraeru.. fara suparare dar nu stiu ce cuvant nu intelegi ca nu mai ai alta cale de intoarcere.Nu e vina noastra ca ai parasit clanu bk. Pentru ca dai ban aiurea si deastea te-ai suparat si ai zis ca parasesti,cred ca e logic ce zic,si ma intelegi ! Si sa inchida un administrator acest topic ! e spam inutil | |
|
NYR
Mesaje : 227 Data de inscriere : 2013-06-27 Varsta : 28 Localizare : Boot_Camp
| Subject: Re: Cerere r@trinG* Sun Jul 14, 2013 4:13 am | |
| | |
|
Sponsored content
| Subject: Re: Cerere r@trinG* | |
| |
|