Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

BeatBoX

Go down 
4 posters
AuthorMessage
dBs-
Administrator

Data de inscriere : 2013-01-28
Varsta : 27
Localizare : Hawaii

BeatBoX Empty
PostSubject: BeatBoX   BeatBoX I_icon_minitimeSat Jul 13, 2013 3:09 am

Back to top Go down
https://blackmesaclan.all-up.com
NYR

NYR

Data de inscriere : 2013-06-27
Varsta : 28
Localizare : Boot_Camp

BeatBoX Empty
PostSubject: Re: BeatBoX   BeatBoX I_icon_minitimeSat Jul 13, 2013 10:21 am

imi place topicul asta, si mie imi place/a sa fac beatbox, imi aduc aminte la inceputu clasei a 9 , ma pus 4 prietenii sa le cand beatbox, era pauza.. in curtea liceului.. si s-au strans mai multi , au facut un cerc, iar atunci m-am simtit foarte bine, fiind in centrul atentiei .. si am bagat o melodie care o stiam eu mai bine, de la michel jackson .. iar cand am incceput sa cand totii erau cu gura cascata, iar la final am bagat ceva foarte fain din m.Jackson iar atunci, au inceput sa urle la mine, sa faca urat.. Smile) Sa ma ia pe sus:)).. de atunci in fiecare zi , eram pus sa cant:)) iar dimineata nu-mi lipsea cafeaua, si niste mini pateuri .. Smile) ! Ca mno.. pe gratis nu cantam:))

Anu asta vroiam sa ma duc la Romanii Au Talent .. , incurajat de toata scoala.. dar am ratat preselectiile, nu am stiut pe cat se fac.. dar oricum eu nu prea voriam ,dar ei ziceau totii sa ma duc, ca's bun .. Constient de faptul ca, nu o sa castig stiam , dar .. de ajuns sus ajungeam.. acum mi-am pierdut interesul .. Dar .. stiu foarte multe sa fac.. si , am avut un invatator bun , stiu ca suna ciudat.. dar imi place mult topicul , uite un videoclip frumos. Smile

Back to top Go down
DAN #

DAN #

Data de inscriere : 2013-06-26
Localizare : Medias/Sibiu

BeatBoX Empty
PostSubject: Re: BeatBoX   BeatBoX I_icon_minitimeSun Jul 14, 2013 10:45 am

eu nu-s cu beatbox, dar in schimb imi place muzica house si dance

Back to top Go down
y0_raZna

Data de inscriere : 2013-06-28

BeatBoX Empty
PostSubject: Re: BeatBoX   BeatBoX I_icon_minitimeSun Jul 14, 2013 10:59 am

interesanta poveste...
cheers cheers cheers 
Back to top Go down
DAN #

DAN #

Data de inscriere : 2013-06-26
Localizare : Medias/Sibiu

BeatBoX Empty
PostSubject: Re: BeatBoX   BeatBoX I_icon_minitimeSun Jul 14, 2013 11:31 pm

NYR wrote:
imi place topicul asta, si mie imi place/a sa fac beatbox, imi aduc aminte la inceputu clasei a 9 , ma pus 4 prietenii sa le cand beatbox, era pauza.. in curtea liceului.. si s-au strans mai multi , au facut un cerc, iar atunci m-am simtit foarte bine, fiind in centrul atentiei .. si am bagat o melodie care o stiam eu mai bine, de la michel jackson .. iar cand am incceput sa cand totii erau cu gura cascata, iar la final am bagat ceva foarte fain din m.Jackson iar atunci, au inceput sa urle la mine, sa faca urat.. Smile) Sa ma ia pe sus:)).. de atunci  in fiecare zi , eram pus sa cant:)) iar dimineata nu-mi lipsea cafeaua, si niste mini pateuri .. Smile) ! Ca mno.. pe gratis nu cantam:))

Anu asta vroiam sa ma duc la Romanii Au Talent .. , incurajat de toata scoala.. dar am ratat preselectiile, nu am stiut pe cat se fac.. dar oricum eu nu prea voriam ,dar ei ziceau totii sa ma duc, ca's bun .. Constient de faptul ca, nu o sa castig stiam , dar .. de ajuns sus ajungeam.. acum mi-am pierdut interesul .. Dar .. stiu foarte multe sa fac.. si , am avut un invatator bun , stiu ca suna ciudat.. dar imi place mult topicul , uite un videoclip frumos. Smile

+1
ma emotionat Sad

Back to top Go down
Sponsored content

BeatBoX Empty
PostSubject: Re: BeatBoX   BeatBoX I_icon_minitime

Back to top Go down

BeatBoX
Back to top 
Page 1 of 1