Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Cer banarea lui Flager

Go down 
+2
hll
DAN #
6 posters
AuthorMessage
DAN #

DAN #

Data de inscriere : 2013-06-26
Varsta : 27
Localizare : Medias/Sibiu

Cer banarea lui Flager Empty
PostSubject: Cer banarea lui Flager   Cer banarea lui Flager I_icon_minitimeThu Jul 11, 2013 4:12 am

As dori sa fac si eu o sezisare..mai bine zis ce am primit prin PM de la flager

Rog sanctionarea cu ban pe forum !
Si inca odata RT da dovada de imaturitate

Cer banarea lui Flager 14iooq0
Back to top Go down
hll

Data de inscriere : 2013-06-19

PostSubject: Re: Cer banarea lui Flager   Cer banarea lui Flager I_icon_minitimeThu Jul 11, 2013 4:22 am

ce RT ce Flager n00b? dovada ?
Back to top Go down
DAN #

DAN #

PostSubject: Re: Cer banarea lui Flager   Cer banarea lui Flager I_icon_minitimeThu Jul 11, 2013 4:24 am

Casca-ti ochii!
Back to top Go down
hll

PostSubject: Re: Cer banarea lui Flager   Cer banarea lui Flager I_icon_minitimeThu Jul 11, 2013 4:26 am

Nu cred ca esti in masura sa vii sa ma acuzi cu un screen , la ce limbaj ai avut , si nu pe privat!
Back to top Go down
DAN #

DAN #

PostSubject: Re: Cer banarea lui Flager   Cer banarea lui Flager I_icon_minitimeThu Jul 11, 2013 4:28 am

Rog un administrator sa ia niste masuri, o sa ma duc si pe forumul RT sa fac aceasta sesizare..
Back to top Go down
godzila

Varsta : 24
Localizare : In comoara din sertarul gol

PostSubject: Re: Cer banarea lui Flager   Cer banarea lui Flager I_icon_minitimeThu Jul 11, 2013 4:29 am

Dan regulamentul unei comunitati spune: Orice discutie purtata in afara forumului (pe privat) mess facebook sau altele, nu are nici o legatura cu comunitatea. Deci avand in vedere ca tu folosesti un limbaj porcos, atat pe servere cat si pe forum, eu as putea cere banarea ta.
Dovada data mai sus, este neconcludenta conform regulamentului,
Back to top Go down
DAN #

DAN #

PostSubject: Re: Cer banarea lui Flager   Cer banarea lui Flager I_icon_minitimeThu Jul 11, 2013 4:36 am

1.Nu folositi un limbaj neadecvat. prin limbaj neadecvat , noi intelegem:injuraturi, lipsa bunului simt, jignirea altor membri sau moderatori/admini indiferent de natura, precum si intervenirea intr-un subiect, folosind afirmatii malitioase.

2.In cadrul acestui forum nu se accepta rasismul sau discriminarea, sub nici forma.

Bafta, ne vedem pe forumul RT
Back to top Go down
godzila

PostSubject: Re: Cer banarea lui Flager   Cer banarea lui Flager I_icon_minitimeThu Jul 11, 2013 4:38 am

DAN # wrote:
1.Nu folositi un limbaj neadecvat. prin limbaj neadecvat , noi intelegem:injuraturi, lipsa bunului simt, jignirea altor membri sau moderatori/admini indiferent de natura, precum si intervenirea intr-un subiect, folosind afirmatii malitioase.

2.In cadrul acestui forum nu se accepta rasismul sau discriminarea, sub nici forma.

Bafta, ne vedem pe forumul RT

Ok ce-a ce ai spus tu tine de comunitate si de serverle comunitati. Avand in vedere ca PM- este o conversatie privata, nu tine de comunitate, deci dovada este neconcludenta !
Back to top Go down
dBs-
Administrator

Data de inscriere : 2013-01-28
Localizare : Hawaii

PostSubject: Re: Cer banarea lui Flager   Cer banarea lui Flager I_icon_minitimeThu Jul 11, 2013 4:40 am

Ce tot naiba va certati? In romania sunt 2 clanuri de half-life RT si bK. Ar trebuii sa fim uniti si sa ne ajutam unu pe altul. Iar voi ce faceti?, va certati ca babele. DAN noi trebuie sa aratam respect RT-ului ca merita si cred ca daca le aratam si noi vom avea parte
de respectul lor. Va rog sa va rezolvati problemele intr-e voi cu un limbaj mai adecvat. Multumesc.
Back to top Go down
https://blackmesaclan.all-up.com
hll

PostSubject: Re: Cer banarea lui Flager   Cer banarea lui Flager I_icon_minitimeThu Jul 11, 2013 4:42 am

problema e dan aici , iar tu skrillex esti prea bun cu el !
Back to top Go down
DAN #

DAN #

PostSubject: Re: Cer banarea lui Flager   Cer banarea lui Flager I_icon_minitimeThu Jul 11, 2013 4:54 am

hll wrote:
problema e dan aici , iar tu skrillex esti prea bun cu el !

nu mai pune atata parte si nu te mai lingusi
Back to top Go down
dBs-
Administrator

Data de inscriere : 2013-01-28
Localizare : Hawaii

PostSubject: Re: Cer banarea lui Flager   Cer banarea lui Flager I_icon_minitimeThu Jul 11, 2013 4:59 am

Poate.. Dan vrei sa se ajunga la banari pe forum? La prima abatere pe forum de genu asta ai ban pe forum. Cat despre ce ti-a trimis prin pm fly nu ma intereseaza... el macar a trimis prin pm asa ceva nu ca tine pe forum Smile Va mai zic odata REZOLVATI PROBLEMA dintr-e voi frumos si cu limbaj adecvat.
Back to top Go down
https://blackmesaclan.all-up.com
hll

PostSubject: Re: Cer banarea lui Flager   Cer banarea lui Flager I_icon_minitimeThu Jul 11, 2013 5:00 am

ai postat pe rt ma? aa inca ceva  jocul te-a orbit , vad mesaj pm de la "hll" nu flager ca titlul topicului
Back to top Go down
MaD

MaD

Data de inscriere : 2013-02-10
Localizare : Romania

PostSubject: Re: Cer banarea lui Flager   Cer banarea lui Flager I_icon_minitimeThu Jul 11, 2013 6:49 am

De la:hll
lol! 
Back to top Go down
NYR

NYR

Data de inscriere : 2013-06-27
Varsta : 28
Localizare : Boot_Camp

PostSubject: Re: Cer banarea lui Flager   Cer banarea lui Flager I_icon_minitimeThu Jul 11, 2013 8:25 am

MaD wrote:
lol! 

flager, e aiurea sa te dai drept un jucator .. ca "hll" Stii ,el era de treaba dar parea nebun .. adica.. ziceai ca-i nebun cu adevarat.. ce sa mai .. era prost rau .
Back to top Go down
MaD

MaD

Data de inscriere : 2013-02-10
Localizare : Romania

PostSubject: Re: Cer banarea lui Flager   Cer banarea lui Flager I_icon_minitimeFri Jul 12, 2013 4:56 am

Lol!Deci hll=Flager?...
Back to top Go down
godzila

PostSubject: Re: Cer banarea lui Flager   Cer banarea lui Flager I_icon_minitimeFri Jul 12, 2013 4:59 am

NYR wrote:
MaD wrote:
lol! 
ziceai ca-i nebun cu adevarat.. ce sa mai .. era prost rau .

Potrivire de caracter Smile)
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Cer banarea lui Flager   Cer banarea lui Flager I_icon_minitime

Back to top Go down

Cer banarea lui Flager
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Flager bhop