Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Un mic antrenament

Go down 
+4
NYR
dBs-
vOpseA
DAN #
8 posters
AuthorMessage
DAN #

DAN #

Data de inscriere : 2013-06-26
Varsta : 27
Localizare : Medias/Sibiu

Un mic antrenament Empty
PostSubject: Un mic antrenament   Un mic antrenament I_icon_minitimeWed Jul 10, 2013 5:00 am

Ce ziceti deseara ne adunam pe ag sa facem niste antenamente
poate facem si un 2x2 3x3 vedem cu ne mai organizam, anuntati si pe ceilalti..

pe la ora 8:30 [20:30]
miercuri 10 iulie ;)

Va astept!!elephant 
Back to top Go down
vOpseA

vOpseA

Data de inscriere : 2013-02-10
Varsta : 26
Localizare : ag_crossfire,crossfire,stalkx

Un mic antrenament Empty
PostSubject: Re: Un mic antrenament   Un mic antrenament I_icon_minitimeWed Jul 10, 2013 5:04 am

eu ma bag
welcome 
Back to top Go down
dBs-
Administrator

Data de inscriere : 2013-01-28
Localizare : Hawaii

Un mic antrenament Empty
PostSubject: Re: Un mic antrenament   Un mic antrenament I_icon_minitimeWed Jul 10, 2013 5:35 am

Ma bag, am vb si cu malis si vine si el la 8.30 Smile 
Back to top Go down
https://blackmesaclan.all-up.com
NYR

NYR

Data de inscriere : 2013-06-27
Varsta : 28
Localizare : Boot_Camp

Un mic antrenament Empty
PostSubject: Re: Un mic antrenament   Un mic antrenament I_icon_minitimeWed Jul 10, 2013 6:49 am

SkRiLLeX wrote:

Ok,eu pe atunci o sa incerc sa scap de prietena... , o sa vad ce scuza bag sa ajung acasa la 20:30 ..

PS: S`ar putea sa intarzii cateva minute, dar o sa fiu acolo Un mic antrenament 279914142 
Back to top Go down
dBs-
Administrator

Un mic antrenament Empty
PostSubject: Re: Un mic antrenament   Un mic antrenament I_icon_minitimeWed Jul 10, 2013 7:01 am

NYR wrote:
SkRiLLeX wrote:

Ok,eu pe atunci o sa incerc sa scap de prietena... , o sa vad ce scuza bag sa ajung acasa la 20:30 ..

PS: S`ar putea sa intarzii cateva minute, dar o sa fiu acolo Un mic antrenament 279914142 

Ok, Un mic antrenament 3103948542 mult noroc lol! 
Back to top Go down
vOpseA

vOpseA

Data de inscriere : 2013-02-10
Varsta : 26
Localizare : ag_crossfire,crossfire,stalkx

Un mic antrenament Empty
PostSubject: Re: Un mic antrenament   Un mic antrenament I_icon_minitimeWed Jul 10, 2013 7:17 am

Am vb cu niste prieteni.. si nu stiu daca o sa fiu,ca o sa ma duc cu ei la un meci..Si ma intorc pe la 22 seara
Nu sunt sigur dar oricum puteti si fara mine daca e data vitoare Razz
Back to top Go down
Guest
Guest
Anonymous

Un mic antrenament Empty
PostSubject: Re: Un mic antrenament   Un mic antrenament I_icon_minitimeWed Jul 10, 2013 7:53 am

Voi fi si eu prezent cheers  
Am putea organiza antrenamente dinastea mai des, sau intr-o zi in care am fi mai multa lume prezenta.
Back to top Go down
y0_raZna

Data de inscriere : 2013-06-28

Un mic antrenament Empty
PostSubject: sv   Un mic antrenament I_icon_minitimeWed Jul 10, 2013 9:31 am

sv nu raspunde :Do:-) 
Back to top Go down
NYR

NYR

Un mic antrenament Empty
PostSubject: Re: Un mic antrenament   Un mic antrenament I_icon_minitimeWed Jul 10, 2013 9:59 am

y0_raZna wrote:

rASPUNDE, numai daca ai ag instalat.

Am scapat de prietena , cheers I'am bagat-o pe aia cu "Mi-e rau" !

Acum ma connectez , Twisted Evil  
Back to top Go down
DAN #

DAN #

Un mic antrenament Empty
PostSubject: Re: Un mic antrenament   Un mic antrenament I_icon_minitimeWed Jul 10, 2013 11:35 pm

NYR wrote:
y0_raZna wrote:

Am scapat de prietena , :cheers:I'am bagat-o pe aia cu "Mi-e rau" !

Ioi sa nu mai vad Smile)
Care a fost replica ei?
Back to top Go down
NYR

NYR

Un mic antrenament Empty
PostSubject: Re: Un mic antrenament   Un mic antrenament I_icon_minitimeThu Jul 11, 2013 1:14 am

DAN # wrote:
NYR wrote:
y0_raZna wrote:

Am scapat de prietena , :cheers:I'am bagat-o pe aia cu "Mi-e rau" !

Ioi sa nu mai vad Smile)
Care a fost replica ei?

Lasa ca te fac eu sa treaca, Smile)

Dar a venit aia, cu imi vine sa vomit, lasa ca vorbim maine..

Azi daca avem antrenamente, tot la 20:30 .. o sa intarziu pana-n ora 21:00 .. ca nu pot baga aceasi scuza:(scratch 
Back to top Go down
hll

Data de inscriere : 2013-06-19

Un mic antrenament Empty
PostSubject: Re: Un mic antrenament   Un mic antrenament I_icon_minitimeThu Jul 11, 2013 1:26 am

pai de ce nu-i poti zice? eu joc hl doar pe un sv , mai precis satan vs arab , sii zic ca joc cu numele ei Smile) "Fly love`s ....." lol! lol!  eventual invito sa joace si ea!
Back to top Go down
ExCeS

Data de inscriere : 2013-07-08
Localizare : crossfire

Un mic antrenament Empty
PostSubject: Re: Un mic antrenament   Un mic antrenament I_icon_minitimeThu Jul 11, 2013 2:35 am

ce bolnav e copilu ehl e fata pana o invata nyr dureaza 50 ani si el ce ? gandeste logic mah copile
Back to top Go down
hll

Un mic antrenament Empty
PostSubject: Re: Un mic antrenament   Un mic antrenament I_icon_minitimeThu Jul 11, 2013 2:50 am

:> ba tacho nu mai trollat forumul ca si prietena mea joaca mai bine ca tine , si na are 15 ani , mai bine nu scriai avand in vedere ca esti "slab" gramatical!
Back to top Go down
DAN #

DAN #

Un mic antrenament Empty
PostSubject: Re: Un mic antrenament   Un mic antrenament I_icon_minitimeThu Jul 11, 2013 3:44 am

hll wrote:
:> ba tacho nu mai trollat forumul ca si prietena mea joaca mai bine ca tine , si na are 15 ani , mai bine nu scriai avand in vedere ca esti "slab" gramatical!

Mai bine dute si coloreaza forumul vostru
Back to top Go down
godzila

Varsta : 24
Localizare : In comoara din sertarul gol

Un mic antrenament Empty
PostSubject: Re: Un mic antrenament   Un mic antrenament I_icon_minitimeThu Jul 11, 2013 4:09 am

DAN # wrote:
hll wrote:

Ii mai bine colorat de tine , si serverele si forumul ! Nu inteleg cum admit conducatori acestei comunitati, limbajul folosit de tine,
Back to top Go down
dBs-
Administrator

Un mic antrenament Empty
PostSubject: Re: Un mic antrenament   Un mic antrenament I_icon_minitimeThu Jul 11, 2013 4:27 am

godzila wrote:
DAN # wrote:
hll wrote:
Un mic antrenament 889499785 ba tacho nu mai trollat forumul ca si prietena mea joaca mai bine ca tine , si na are 15 ani , mai bine nu scriai avand in vedere ca esti "slab" gramatical!

Ii mai bine colorat de tine , si serverele si forumul ! Nu inteleg cum admit conducatori acestei comunitati, limbajul folosit de tine,

Castilio cine crezi ca strege topic-urile unde este un limbaj neadecvat? Mai are putin si va fi sanctionat drastic. Dan ai citit regulamentul? Un mic antrenament 778016651 
Back to top Go down
godzila

Un mic antrenament Empty
PostSubject: Re: Un mic antrenament   Un mic antrenament I_icon_minitimeThu Jul 11, 2013 4:33 am

SkRiLLeX wrote:
godzila wrote:
DAN # wrote:
hll wrote:
Un mic antrenament 889499785 ba tacho nu mai trollat forumul ca si prietena mea joaca mai bine ca tine , si na are 15 ani , mai bine nu scriai avand in vedere ca esti "slab" gramatical!

Castilio cine crezi ca strege topic-urile unde este un limbaj neadecvat? Mai are putin si va fi sanctionat drastic. Dan ai citit regulamentul? Un mic antrenament 778016651 

Am vazut ca sunt multe topicuri sterse in care DAN isi face de cap, dar ma intreb o sa ai rabdarea asta la nesfarsit?
Cat despre citit, ce sa citeasca frate, ca nu stie sa scrie si te astepti sa poata citi?
Back to top Go down
DAN #

DAN #

Un mic antrenament Empty
PostSubject: Re: Un mic antrenament   Un mic antrenament I_icon_minitimeThu Jul 11, 2013 7:11 am

godzila wrote:
SkRiLLeX wrote:
godzila wrote:
DAN # wrote:
hll wrote:

Am vazut ca sunt multe topicuri sterse in care DAN isi face de cap, dar ma intreb o sa ai rabdarea asta la nesfarsit?
Cat despre citit, ce sa citeasca frate, ca nu stie sa scrie si te astepti sa poata citi?

Ce limbaj ai..noi incercam sa facem ceva iaci si vi si te bagi si tu in seama.
PS:Am citit regulamentu"
PS:Te rog nu mai veni sa strici linistea si sa provoci cearta Un mic antrenament 1649946569 
PS:Si te rog nu mai da exemple de alte comunitati

Te salut!afro 
Back to top Go down
NYR

NYR

Un mic antrenament Empty
PostSubject: Re: Un mic antrenament   Un mic antrenament I_icon_minitimeThu Jul 11, 2013 8:30 am

DAN # wrote:
godzila wrote:
SkRiLLeX wrote:
godzila wrote:
DAN # wrote:
hll wrote:

PS:Te rog nu mai veni sa strici linistea si sa provoci cearta Un mic antrenament 1649946569 

ma acum sincer, nu te mai enerva si tu .. mai ai putin si umpli paharu, te rog frumos inceteaza.. nu fi nervos, din cauza lumii virtuale..

Ca daca mai continui, asa s-ar putea sa ramai fara o parte din lumea asta "virtuala" Sad O sa incepem cu banuri pe forum/server.

Te salut!afro 
Back to top Go down
NYR

NYR

Un mic antrenament Empty
PostSubject: Re: Un mic antrenament   Un mic antrenament I_icon_minitimeThu Jul 11, 2013 9:16 am

Antrenament acum la 20:30 ? Laughing 
Back to top Go down
godzila

Un mic antrenament Empty
PostSubject: Re: Un mic antrenament   Un mic antrenament I_icon_minitimeThu Jul 11, 2013 9:43 am

DAN # wrote:

1.
Eu ce limbaj am ? Frate, am tot respectul pentru playeri care au readus clanul pe picioare si l-au pus pe linie dreapta, playeri ca Skrilex, si Nyr. Cat despre limbajul meu, te rog sa cauti in toate topicurile in care am aparut, cu un comentariu, benefic sau ironic, si sa imi spui daca am folosit limbaj vulgar. Tu esti ala care ai vorbit PORCOS, si daca as fii unul din sefi comunitati, ai zbura cu ban de pe forum si server, pentru ca esti un - pentru clan .Atat ca skill cat si ca comportament, dai dovada de incapatanare, si te crezi mult prea increzut.
Banuiesc ca unii din admini au observat limbajul tau, asa ca nu imi bat cap-ul sa le explic unele lucruri.
2.
Ma indoiesc ca ai reusit sa citesti regulamentul din moment ce nu il respecti nici pe un sfert.
3.
Cat despre exemple de comunitati, eu unu-l nu am dat. Tu esti ZMEUL cu skill ce ziceai intr-un topic ca "ne vedem pe RT".
Asa ca fii atent la ce iti scriu, si incearca sa intelegi cu toate ca e greu, pentru ca din cei 2 neuroni ai tai functionali, unu adormit si celalalt beteag, e greu sa intelegi ce vorbesc aici.

Cred ca voi deveni partial inactiv pe forumul acesta, deoarece persoanele cu statura/rank inalt, nu vor pune piciorul in prag luand masuri de precautie.
Back to top Go down
DAN #

DAN #

Un mic antrenament Empty
PostSubject: Re: Un mic antrenament   Un mic antrenament I_icon_minitimeThu Jul 11, 2013 11:56 pm

Speram ca deseara se ne adunam din nou pe la 21, aseara mi sa blocat modemul si nu a mai mers nimic nici tel si nici tv Evil or Very Mad pale bounce 

Castilio chiar nu mai vreau sa ne certam, mai bine facem PACE!
Back to top Go down
Sponsored content

Un mic antrenament Empty
PostSubject: Re: Un mic antrenament   Un mic antrenament I_icon_minitime

Back to top Go down

Un mic antrenament
Back to top 
Page 1 of 1