| Un mic antrenament | |
|
|
Author | Message |
---|
DAN #
Mesaje : 139 Data de inscriere : 2013-06-26 Varsta : 27 Localizare : Medias/Sibiu
| Subject: Un mic antrenament Wed Jul 10, 2013 5:00 am | |
| Ce ziceti deseara ne adunam pe ag sa facem niste antenamente poate facem si un 2x2 3x3 vedem cu ne mai organizam, anuntati si pe ceilalti.. pe la ora 8:30 [20:30] miercuri 10 iulie ;) Va astept!! | |
|
| |
vOpseA
Mesaje : 138 Data de inscriere : 2013-02-10 Varsta : 26 Localizare : ag_crossfire,crossfire,stalkx
| Subject: Re: Un mic antrenament Wed Jul 10, 2013 5:04 am | |
| eu ma bag | |
|
| |
dBs- Administrator
Mesaje : 279 Data de inscriere : 2013-01-28 Varsta : 27 Localizare : Hawaii
| Subject: Re: Un mic antrenament Wed Jul 10, 2013 5:35 am | |
| Ma bag, am vb si cu malis si vine si el la 8.30 | |
|
| |
NYR
Mesaje : 227 Data de inscriere : 2013-06-27 Varsta : 28 Localizare : Boot_Camp
| Subject: Re: Un mic antrenament Wed Jul 10, 2013 6:49 am | |
| - SkRiLLeX wrote:
- Ma bag, am vb si cu malis si vine si el la 8.30
Ok,eu pe atunci o sa incerc sa scap de prietena... , o sa vad ce scuza bag sa ajung acasa la 20:30 .. PS: S`ar putea sa intarzii cateva minute, dar o sa fiu acolo | |
|
| |
dBs- Administrator
| Subject: Re: Un mic antrenament Wed Jul 10, 2013 7:01 am | |
| | |
|
| |
vOpseA
Mesaje : 138 Data de inscriere : 2013-02-10 Varsta : 26 Localizare : ag_crossfire,crossfire,stalkx
| Subject: Re: Un mic antrenament Wed Jul 10, 2013 7:17 am | |
| Am vb cu niste prieteni.. si nu stiu daca o sa fiu,ca o sa ma duc cu ei la un meci..Si ma intorc pe la 22 seara Nu sunt sigur dar oricum puteti si fara mine daca e data vitoare | |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Un mic antrenament Wed Jul 10, 2013 7:53 am | |
| Voi fi si eu prezent Am putea organiza antrenamente dinastea mai des, sau intr-o zi in care am fi mai multa lume prezenta. |
|
| |
y0_raZna
| Subject: sv Wed Jul 10, 2013 9:31 am | |
| | |
|
| |
NYR
| Subject: Re: Un mic antrenament Wed Jul 10, 2013 9:59 am | |
| - y0_raZna wrote:
- sv nu raspunde :Do:-)
rASPUNDE, numai daca ai ag instalat. Am scapat de prietena , I'am bagat-o pe aia cu "Mi-e rau" ! Acum ma connectez , | |
|
| |
DAN #
Mesaje : 139 Data de inscriere : 2013-06-26 Varsta : 27 Localizare : Medias/Sibiu
| Subject: Re: Un mic antrenament Wed Jul 10, 2013 11:35 pm | |
| - NYR wrote:
- y0_raZna wrote:
rASPUNDE, numai daca ai ag instalat.
Am scapat de prietena , :cheers:I'am bagat-o pe aia cu "Mi-e rau" !
Acum ma connectez , Ioi sa nu mai vad ) Care a fost replica ei? | |
|
| |
NYR
| Subject: Re: Un mic antrenament Thu Jul 11, 2013 1:14 am | |
| - DAN # wrote:
- NYR wrote:
- y0_raZna wrote:
rASPUNDE, numai daca ai ag instalat.
Am scapat de prietena , :cheers:I'am bagat-o pe aia cu "Mi-e rau" !
Acum ma connectez ,
Ioi sa nu mai vad ) Care a fost replica ei? Lasa ca te fac eu sa treaca, ) Dar a venit aia, cu imi vine sa vomit, lasa ca vorbim maine.. Azi daca avem antrenamente, tot la 20:30 .. o sa intarziu pana-n ora 21:00 .. ca nu pot baga aceasi scuza:( | |
|
| |
hll
| Subject: Re: Un mic antrenament Thu Jul 11, 2013 1:26 am | |
| pai de ce nu-i poti zice? eu joc hl doar pe un sv , mai precis satan vs arab , sii zic ca joc cu numele ei ) "Fly love`s ....." eventual invito sa joace si ea! | |
|
| |
ExCeS
Mesaje : 2 Data de inscriere : 2013-07-08 Localizare : crossfire
| Subject: Re: Un mic antrenament Thu Jul 11, 2013 2:35 am | |
| ce bolnav e copilu ehl e fata pana o invata nyr dureaza 50 ani si el ce ? gandeste logic mah copile | |
|
| |
hll
| Subject: Re: Un mic antrenament Thu Jul 11, 2013 2:50 am | |
| :> ba tacho nu mai trollat forumul ca si prietena mea joaca mai bine ca tine , si na are 15 ani , mai bine nu scriai avand in vedere ca esti "slab" gramatical! | |
|
| |
DAN #
| Subject: Re: Un mic antrenament Thu Jul 11, 2013 3:44 am | |
| - hll wrote:
- :> ba tacho nu mai trollat forumul ca si prietena mea joaca mai bine ca tine , si na are 15 ani , mai bine nu scriai avand in vedere ca esti "slab" gramatical!
Mai bine dute si coloreaza forumul vostru | |
|
| |
godzila
Mesaje : 64 Data de inscriere : 2013-06-19 Varsta : 24 Localizare : In comoara din sertarul gol
| Subject: Re: Un mic antrenament Thu Jul 11, 2013 4:09 am | |
| - DAN # wrote:
- hll wrote:
- :> ba tacho nu mai trollat forumul ca si prietena mea joaca mai bine ca tine , si na are 15 ani , mai bine nu scriai avand in vedere ca esti "slab" gramatical!
Mai bine dute si coloreaza forumul vostru Ii mai bine colorat de tine , si serverele si forumul ! Nu inteleg cum admit conducatori acestei comunitati, limbajul folosit de tine, | |
|
| |
dBs- Administrator
| |
| |
godzila
Mesaje : 64 Data de inscriere : 2013-06-19 Varsta : 24 Localizare : In comoara din sertarul gol
| Subject: Re: Un mic antrenament Thu Jul 11, 2013 4:33 am | |
| - SkRiLLeX wrote:
- godzila wrote:
- DAN # wrote:
- hll wrote:
- ba tacho nu mai trollat forumul ca si prietena mea joaca mai bine ca tine , si na are 15 ani , mai bine nu scriai avand in vedere ca esti "slab" gramatical!
Mai bine dute si coloreaza forumul vostru
Ii mai bine colorat de tine , si serverele si forumul ! Nu inteleg cum admit conducatori acestei comunitati, limbajul folosit de tine,
Castilio cine crezi ca strege topic-urile unde este un limbaj neadecvat? Mai are putin si va fi sanctionat drastic. Dan ai citit regulamentul? Am vazut ca sunt multe topicuri sterse in care DAN isi face de cap, dar ma intreb o sa ai rabdarea asta la nesfarsit? Cat despre citit, ce sa citeasca frate, ca nu stie sa scrie si te astepti sa poata citi? | |
|
| |
DAN #
| Subject: Re: Un mic antrenament Thu Jul 11, 2013 7:11 am | |
| - godzila wrote:
- SkRiLLeX wrote:
- godzila wrote:
- DAN # wrote:
- hll wrote:
- ba tacho nu mai trollat forumul ca si prietena mea joaca mai bine ca tine , si na are 15 ani , mai bine nu scriai avand in vedere ca esti "slab" gramatical!
Ii mai bine colorat de tine , si serverele si forumul ! Nu inteleg cum admit conducatori acestei comunitati, limbajul folosit de tine,
Castilio cine crezi ca strege topic-urile unde este un limbaj neadecvat? Mai are putin si va fi sanctionat drastic. Dan ai citit regulamentul? Am vazut ca sunt multe topicuri sterse in care DAN isi face de cap, dar ma intreb o sa ai rabdarea asta la nesfarsit? Cat despre citit, ce sa citeasca frate, ca nu stie sa scrie si te astepti sa poata citi? Ce limbaj ai..noi incercam sa facem ceva iaci si vi si te bagi si tu in seama. PS:Am citit regulamentu" PS:Te rog nu mai veni sa strici linistea si sa provoci cearta PS:Si te rog nu mai da exemple de alte comunitati Te salut! | |
|
| |
NYR
| Subject: Re: Un mic antrenament Thu Jul 11, 2013 8:30 am | |
| - DAN # wrote:
- godzila wrote:
- SkRiLLeX wrote:
- godzila wrote:
- DAN # wrote:
- hll wrote:
Castilio cine crezi ca strege topic-urile unde este un limbaj neadecvat? Mai are putin si va fi sanctionat drastic. Dan ai citit regulamentul? Am vazut ca sunt multe topicuri sterse in care DAN isi face de cap, dar ma intreb o sa ai rabdarea asta la nesfarsit? Cat despre citit, ce sa citeasca frate, ca nu stie sa scrie si te astepti sa poata citi?
Ce limbaj ai..noi incercam sa facem ceva iaci si vi si te bagi si tu in seama. PS:Am citit regulamentu" PS:Te rog nu mai veni sa strici linistea si sa provoci cearta
ma acum sincer, nu te mai enerva si tu .. mai ai putin si umpli paharu, te rog frumos inceteaza.. nu fi nervos, din cauza lumii virtuale..
Ca daca mai continui, asa s-ar putea sa ramai fara o parte din lumea asta "virtuala" O sa incepem cu banuri pe forum/server. PS:Si te rog nu mai da exemple de alte comunitati
Te salut! | |
|
| |
NYR
| Subject: Re: Un mic antrenament Thu Jul 11, 2013 9:16 am | |
| Antrenament acum la 20:30 ? | |
|
| |
godzila
| Subject: Re: Un mic antrenament Thu Jul 11, 2013 9:43 am | |
| - DAN # wrote:
Ce limbaj ai..noi incercam sa facem ceva iaci si vi si te bagi si tu in seama. PS:Am citit regulamentu" PS:Te rog nu mai veni sa strici linistea si sa provoci cearta PS:Si te rog nu mai da exemple de alte comunitati 1. Eu ce limbaj am ? Frate, am tot respectul pentru playeri care au readus clanul pe picioare si l-au pus pe linie dreapta, playeri ca Skrilex, si Nyr. Cat despre limbajul meu, te rog sa cauti in toate topicurile in care am aparut, cu un comentariu, benefic sau ironic, si sa imi spui daca am folosit limbaj vulgar. Tu esti ala care ai vorbit PORCOS, si daca as fii unul din sefi comunitati, ai zbura cu ban de pe forum si server, pentru ca esti un - pentru clan .Atat ca skill cat si ca comportament, dai dovada de incapatanare, si te crezi mult prea increzut. Banuiesc ca unii din admini au observat limbajul tau, asa ca nu imi bat cap-ul sa le explic unele lucruri. 2. Ma indoiesc ca ai reusit sa citesti regulamentul din moment ce nu il respecti nici pe un sfert. 3. Cat despre exemple de comunitati, eu unu-l nu am dat. Tu esti ZMEUL cu skill ce ziceai intr-un topic ca "ne vedem pe RT". Asa ca fii atent la ce iti scriu, si incearca sa intelegi cu toate ca e greu, pentru ca din cei 2 neuroni ai tai functionali, unu adormit si celalalt beteag, e greu sa intelegi ce vorbesc aici. Cred ca voi deveni partial inactiv pe forumul acesta, deoarece persoanele cu statura/rank inalt, nu vor pune piciorul in prag luand masuri de precautie. | |
|
| |
DAN #
| |
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Un mic antrenament | |
| |
|
| |
| Un mic antrenament | |
|