| Admini INCOMPETENTI | |
|
|
Author | Message |
---|
Chiorete
| Subject: Admini INCOMPETENTI Tue Jul 09, 2013 9:22 am | |
| Numele adminului reclamat :nu-l stiu...dar vreau sa vad si eu un demo de la acel incompetent daca se simte sa-l puna>vreau si eu sa vad cam ce hack aveam:| Daca asta e administrarea care o oferiti cam lasa de dorit Dovada: rog ownerul sa verifice in logs si sa puna aici daca nu e prea mare deranjul:) | |
|
| |
y0_raZna
| Subject: . Tue Jul 09, 2013 9:38 am | |
| Chiorete Pe la ce ora ai primit ban? Sau ce sa intamplat?
| |
|
| |
dBs- Administrator
Mesaje : 279 Data de inscriere : 2013-01-28 Varsta : 27 Localizare : Hawaii
| Subject: Re: Admini INCOMPETENTI Tue Jul 09, 2013 9:41 am | |
| 1. Eu acum nu stau sa caut pentru tine cine a folosit comanda pe tine. 2. Cand comanda a fost executata pe tine in chat scrie cine a folosit comanda. 3. Ai grija cum vorbesti cu adminii ca te alegi si cu ban. 4. Eu am fost pe server cand ai primit blind ca erai suspect de aim si comanda a confirmat asta. 5. Eu stiu care admin a folosit comanda pe tine dar din pacate nu stia ca am scos pluginul "auto record demo" si nare dovada sa o puna pe forum. | |
|
| |
Chiorete
| Subject: Re: Admini INCOMPETENTI Tue Jul 09, 2013 11:49 am | |
| "4. Eu am fost pe server cand ai primit blind ca erai suspect de aim si comanda a confirmat asta." Comanda aia e o prostie logic, ca am facut frag dupa blind cat timp el mi-a dat comanda cand aveam tinta pe capul aluia asta e la mintea cocosului....dar poti face bors cu admini de tinichea :-j Din cate stiu aim e cap pe cap....Si de cand mama drq se folosesc coduri la HL:| Si cat timp n-ai dovada n-ai de ce sa ma acuzi...corect?!! Daca se poate vreau doar sa joc linistit fara sa fiu asaltat de comenzi date pe degeaba:| | |
|
| |
dBs- Administrator
| Subject: Re: Admini INCOMPETENTI Wed Jul 10, 2013 1:08 am | |
| De data asta ai scapat.. dar ai grija ca tot suspect ramai Si comanda blind e foarte eficienta dar trebuie sa stii cum o folosesti si cand | |
|
| |
Chiorete
| Subject: Re: Admini INCOMPETENTI Wed Jul 10, 2013 5:05 pm | |
| | |
|
| |
dBs- Administrator
| Subject: Re: Admini INCOMPETENTI Wed Jul 10, 2013 9:15 pm | |
| | |
|
| |
Vizitato Guest
| Subject: Re: Admini INCOMPETENTI Wed Jul 10, 2013 10:46 pm | |
| Tu nu sti adminul, noi nu stim ce ai facut. Nimeni nu stie nimic. Deci in concluzie, cerere aiurea. Si ai grija la limbaj, poti sa primesti ban permanent. |
|
| |
DAN #
Mesaje : 139 Data de inscriere : 2013-06-26 Varsta : 27 Localizare : Medias/Sibiu
| Subject: Re: Admini INCOMPETENTI Wed Jul 10, 2013 11:38 pm | |
| - IceStyleDanuzzzy wrote:
- Tu nu sti adminul, noi nu stim ce ai facut. Nimeni nu stie nimic. Deci in concluzie, cerere aiurea. Si ai grija la limbaj, poti sa primesti ban permanent.
Subscriu si eu la limbaj! | |
|
| |
Vizitato Guest
| Subject: Re: Admini INCOMPETENTI Thu Jul 11, 2013 12:10 am | |
| - DAN # wrote:
- IceStyleDanuzzzy wrote:
- Tu nu sti adminul, noi nu stim ce ai facut. Nimeni nu stie nimic. Deci in concluzie, cerere aiurea. Si ai grija la limbaj, poti sa primesti ban permanent.
Subscriu si eu la limbaj! Morala?! Ce ai vrut sa faci? |
|
| |
NYR
Mesaje : 227 Data de inscriere : 2013-06-27 Varsta : 28 Localizare : Boot_Camp
| Subject: Re: Admini INCOMPETENTI Thu Jul 11, 2013 1:13 am | |
- DAN # wrote:
- IceStyleDanuzzzy wrote:
Subscriu si eu la limbaj! Morala?! Ce ai vrut sa faci? Postati, aiurea dupa Tc? la urmatoarea abatere, aveti amandoi +warn ;) /Closed. | |
|
| |
Vizitato Guest
| Subject: Re: Admini INCOMPETENTI Thu Jul 11, 2013 2:38 am | |
| Numai fi ma asa copil, pune mana pe carte ca sigur nu ai luat bacu. Si daca esti frustrat fi in alta parte, nu aici. Mereu simti nevoia de atentie si te bagi aiurea in seama. |
|
| |
dBs- Administrator
| Subject: Re: Admini INCOMPETENTI Thu Jul 11, 2013 2:49 am | |
| | |
|
| |
NYR
Mesaje : 227 Data de inscriere : 2013-06-27 Varsta : 28 Localizare : Boot_Camp
| Subject: Re: Admini INCOMPETENTI Thu Jul 11, 2013 5:26 am | |
- Numai fi ma asa copil, pune mana pe carte ca sigur nu ai luat bacu. Si daca esti frustrat fi in alta parte, nu aici. Mereu simti nevoia de atentie si te bagi aiurea in seama.
Vrei ban , in .. mati ? | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Admini INCOMPETENTI | |
| |
|
| |
| Admini INCOMPETENTI | |
|