Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Problema Urgent

Go down 
5 posters
AuthorMessage
AL3X

Data de inscriere : 2013-06-30

Problema Urgent Empty
PostSubject: Problema Urgent   Problema Urgent I_icon_minitimeMon Jul 08, 2013 12:07 pm

Vezi ca r@ating mi a dat ban pentru ca nu am votat runda pe care o tot baga el....rezolvati asta !!!! URGENT....el de fiecare data cand intra pe server tot vrea sa schimbe runda si ne pune sa votam si eu votez nu si pt asta mi a dat ban....REZOLVATI URGENT CA VA PIERDETI PLAYERI!!!!!!!!!
Back to top Go down
r@trinG

Localizare : Vestu' Salbatic :D

Problema Urgent Empty
PostSubject: Re: Problema Urgent   Problema Urgent I_icon_minitimeMon Jul 08, 2013 12:07 pm

ca esti prost de aia ti-am dat ban.
Back to top Go down
AL3X

Problema Urgent Empty
PostSubject: Re: intrebare   Problema Urgent I_icon_minitimeMon Jul 08, 2013 12:09 pm

AI GRIJA CUM VORBETI CA TI-AM VB FRUMOS!!!!
Back to top Go down
r@trinG

Problema Urgent Empty
PostSubject: Re: Problema Urgent   Problema Urgent I_icon_minitimeMon Jul 08, 2013 12:11 pm

dute pe svr ca ti-am scos banu' si nu ma ameninta pe mine ma.
ca nu esti cine stie ce !
Back to top Go down
NYR

NYR

Data de inscriere : 2013-06-27
Varsta : 28
Localizare : Boot_Camp

Problema Urgent Empty
PostSubject: Re: Problema Urgent   Problema Urgent I_icon_minitimeMon Jul 08, 2013 12:13 pm

r@trinG wrote:
dute pe svr ca ti-am scos banu' si nu ma ameninta pe mine ma.
ca nu esti cine stie ce !

Ba.. acum sincer eu vreau sa facem ceva frumos.. dar am descoperit ca esti putin "inapt"

Skirlex te rog.. scoate-i adminu !

Baneaza lumea pe server aiurea de tot! Tnh'x ;)

Incaz ca nu suporti , ca noi vrem sa facem ceva frumos .. spune ca te putem bana si pe forum/server/tot.

Nu o spun cu rautate.. dar m-am plictisit de motivele tale de a da ban aiurea.
Back to top Go down
r@trinG

Problema Urgent Empty
PostSubject: Re: Problema Urgent   Problema Urgent I_icon_minitimeMon Jul 08, 2013 12:19 pm

raman fara admin si plec si din bK team.
Back to top Go down
NYR

NYR

Problema Urgent Empty
PostSubject: Re: Problema Urgent   Problema Urgent I_icon_minitimeMon Jul 08, 2013 12:23 pm

r@trinG wrote:
raman fara admin si plec si din bK team.

Bye'.
Back to top Go down
AL3X

Problema Urgent Empty
PostSubject: Re: Problema Urgent   Problema Urgent I_icon_minitimeMon Jul 08, 2013 12:49 pm

Ma bucur ca ati rezolvat...sa ii scoateti adminu ca se crede pe srv boss....nu as avea nimic daca nu ar vorbi urat si baneaza persoanele din nimic....in plus limbaju lasa de dorit pentru un ADMIN
Back to top Go down
AL3X

Problema Urgent Empty
PostSubject: Re: Problema Urgent   Problema Urgent I_icon_minitimeMon Jul 08, 2013 12:52 pm

si daca nu rezolvati srv avea de pierdut....ca Playeri nu inta pe srv sa fie injurati si banati pe ca nu voteaza ce avea el chef..... si in final multumesc ca ati rezolvat:D 
Back to top Go down
NYR

NYR

Problema Urgent Empty
PostSubject: Re: Problema Urgent   Problema Urgent I_icon_minitimeMon Jul 08, 2013 1:00 pm

AL3X wrote:
si daca nu rezolvati srv avea de pierdut....ca Playeri nu inta pe srv sa fie injurati si banati pe ca nu voteaza  ce  avea el chef..... si in final multumesc ca ati rezolvat:D 

Ok, Np .. incaz ca mai intalnesti probleme.. nu ezista sa postezi .
Back to top Go down
nokiaa

Problema Urgent Empty
PostSubject: Re: Problema Urgent   Problema Urgent I_icon_minitimeMon Jul 08, 2013 1:01 pm

r@trinG tu ereai in bK pt admin vad...atata..si sa banezi lumea aiurea
Back to top Go down
dBs-
Administrator

Data de inscriere : 2013-01-28
Varsta : 27
Localizare : Hawaii

Problema Urgent Empty
PostSubject: Re: Problema Urgent   Problema Urgent I_icon_minitimeTue Jul 09, 2013 2:39 am

Nu vad legatura intr-e admin si clan.. Dar daca asta iti doresti ai luat remove la admin si la clan
Back to top Go down
https://blackmesaclan.all-up.com
Vizitato
Guest
Anonymous

Problema Urgent Empty
PostSubject: Re: Problema Urgent   Problema Urgent I_icon_minitimeTue Jul 09, 2013 3:31 am

Ne trebuiesc admini capabili, trebuie sa fim mai selectivi si mai atenti in ceea ce priveste aprobarea, cererilor de admin si cererilor de intrare in clan.
Back to top Go down
NYR

NYR

Problema Urgent Empty
PostSubject: Re: Problema Urgent   Problema Urgent I_icon_minitimeTue Jul 09, 2013 3:49 am

IceStyleDanuzzzy wrote:
Ne trebuiesc admini capabili, trebuie sa fim mai selectivi si mai atenti in ceea ce priveste aprobarea, cererilor de admin si cererilor de intrare in clan.

+1.
Back to top Go down
Sponsored content

Problema Urgent Empty
PostSubject: Re: Problema Urgent   Problema Urgent I_icon_minitime

Back to top Go down

Problema Urgent
Back to top 
Page 1 of 1