| Recrutare | |
|
|
Author | Message |
---|
DAN #
Mesaje : 139 Data de inscriere : 2013-06-26 Varsta : 27 Localizare : Medias/Sibiu
| Subject: Recrutare Sun Jun 30, 2013 9:37 am | |
| Nume:Daniel Nick:DAN # Varsta:16 Steam:(DA/NU) nu Skill:joc de la 12-13 ani..eram noob, pe parcurs am invatat multe smecheri, am jucat si Ag catva timp, am fost antrenat de Morphin[un om de 5 stele], joc mai mult cu gauss si 9mmAR, nu am mai jucat din decembrie 2012 deci nu mai prea am acele refelexe..icestile ma stie la fel si ray,skrillex,fly sau flager sau connect-r care l-am antrenat putin...si a ajuns putin cu nasul pe sus.. Motiv:(Pt.care doriti sa va altaurati clanului!) distractie, ma deranjeaza disperatii de fraguri..cum sa nu te oftici cand nici nu apuci sa iei o arma..[stie el cn] | |
|
| |
NYR
Mesaje : 227 Data de inscriere : 2013-06-27 Varsta : 28 Localizare : Boot_Camp
| Subject: Re: Recrutare Sun Jun 30, 2013 10:28 am | |
| - DAN # wrote:
- Nume:Daniel
Nick:DAN # Varsta:16 Steam:(DA/NU) nu Skill:joc de la 12-13 ani..eram noob, pe parcurs am invatat multe smecheri, am jucat si Ag catva timp, am fost antrenat de Morphin[un om de 5 stele], joc mai mult cu gauss si 9mmAR, nu am mai jucat din decembrie 2012 deci nu mai prea am acele refelexe..icestile ma stie la fel si ray,skrillex,fly sau flager sau connect-r care l-am antrenat putin...si a ajuns putin cu nasul pe sus..
Motiv:(Pt.care doriti sa va altaurati clanului!) distractie, ma deranjeaza disperatii de fraguri..cum sa nu te oftici cand nici nu apuci sa iei o arma..[stie el cn] Asta nu-i un motiv sa te oftici.. obsedati de fraguri? Pai.. odata ce dau la respawn nu inseamna ca's obsedat de fraguri.. ci incerc sa le invat atat de bine incat.. sa ajungi la un nivel mai ridicat.. sa te inveti mai bine cu sunetul.. Esti un jucator mai vechi.. nu chiar de tot.. dar ai aparut in half-life cand era o perioada mai nasola.. cand mai totii ne retrageam.. Din partea mea ai PRO! Numai sa nu gresesti in legatura cu comportamentul.. okay ai fost mai copil.. toti am fost si am gresit.. dar incearca sa nu mai superi pe nimeni! PrO <- . | |
|
| |
dBs- Administrator
Mesaje : 279 Data de inscriere : 2013-01-28 Varsta : 27 Localizare : Hawaii
| Subject: Re: Recrutare Sun Jun 30, 2013 10:31 am | |
| Pro avem nevoie de jucatori ca tine in clan | |
|
| |
DAN #
Mesaje : 139 Data de inscriere : 2013-06-26 Varsta : 27 Localizare : Medias/Sibiu
| Subject: Re: Recrutare Sun Jun 30, 2013 10:53 am | |
| - NYR wrote:
- DAN # wrote:
- Nume:Daniel
Nick:DAN # Varsta:16 Steam:(DA/NU) nu Skill:joc de la 12-13 ani..eram noob, pe parcurs am invatat multe smecheri, am jucat si Ag catva timp, am fost antrenat de Morphin[un om de 5 stele], joc mai mult cu gauss si 9mmAR, nu am mai jucat din decembrie 2012 deci nu mai prea am acele refelexe..icestile ma stie la fel si ray,skrillex,fly sau flager sau connect-r care l-am antrenat putin...si a ajuns putin cu nasul pe sus..
Motiv:(Pt.care doriti sa va altaurati clanului!) distractie, ma deranjeaza disperatii de fraguri..cum sa nu te oftici cand nici nu apuci sa iei o arma..[stie el cn] Asta nu-i un motiv sa te oftici.. obsedati de fraguri? Pai.. odata ce dau la respawn nu inseamna ca's obsedat de fraguri.. ci incerc sa le invat atat de bine incat.. sa ajungi la un nivel mai ridicat.. sa te inveti mai bine cu sunetul..
Esti un jucator mai vechi.. nu chiar de tot.. dar ai aparut in half-life cand era o perioada mai nasola.. cand mai totii ne retrageam..
Din partea mea ai PRO! Numai sa nu gresesti in legatura cu comportamentul.. okay ai fost mai copil.. toti am fost si am gresit.. dar incearca sa nu mai superi pe nimeni!
PrO <- . ms:* | |
|
| |
ZRN
| Subject: Re: Recrutare Sun Jun 30, 2013 12:10 pm | |
| Pro si de la mine | |
|
| |
DAN #
| Subject: Re: Recrutare Sun Jun 30, 2013 11:26 pm | |
| | |
|
| |
r@trinG
Mesaje : 62 Data de inscriere : 2013-06-30 Localizare : Vestu' Salbatic :D
| Subject: Re: Recrutare Sun Jun 30, 2013 11:28 pm | |
| ok , o sa te trecem si la membrii clanului . bine ai venit in clan | |
|
| |
NYR
Mesaje : 227 Data de inscriere : 2013-06-27 Varsta : 28 Localizare : Boot_Camp