| Antrenamente si Rezultate | |
|
+7godzila DAN # hll Univers r@trinG ZRN dBs- 11 posters |
|
Author | Message |
---|
vOpseA
Mesaje : 138 Data de inscriere : 2013-02-10 Varsta : 26 Localizare : ag_crossfire,crossfire,stalkx
| Subject: Re: Antrenamente si Rezultate Fri Sep 06, 2013 1:24 am | |
| Vam batut cu usurinta A fost 99-98 pentru noi | |
|
| |
DAN #
Mesaje : 139 Data de inscriere : 2013-06-26 Varsta : 27 Localizare : Medias/Sibiu
| Subject: Re: Antrenamente si Rezultate Fri Sep 06, 2013 1:54 am | |
| skrillex pune si screenu cu mad si nicky, a fost fain si ala mai ales ca conduceam cu 10 fraguri ) si tot ne-au facut | |
|
| |
Help[M]
| Subject: Re: Antrenamente si Rezultate Fri Sep 06, 2013 4:55 am | |
| am facut un meci bun vopsea mai ales ca in ultimele 60 de secunde am avut peste 10 fraguri de facut ca sa va ajungem, mai ales ca erati intro stare mai buna cu armele | |
|
| |
Help[M]
| Subject: Re: Antrenamente si Rezultate Fri Sep 06, 2013 5:04 am | |
| primu meu 2o1 [img] [/img] | |
|
| |
dBs- Administrator
Mesaje : 279 Data de inscriere : 2013-01-28 Varsta : 27 Localizare : Hawaii
| Subject: Re: Antrenamente si Rezultate Tue Sep 10, 2013 11:51 pm | |
| |bK|^nYR vs. |bK|^SkrilleX | |
|
| |
vOpseA
Mesaje : 138 Data de inscriere : 2013-02-10 Varsta : 26 Localizare : ag_crossfire,crossfire,stalkx
| Subject: Re: Antrenamente si Rezultate Wed Sep 11, 2013 12:28 am | |
| Skrilex Tu doar pe alea unde faci scoruri bune postezi =))) ca daca era 100-10 pt el nu puneai zic asa )))) | |
|
| |
dBs- Administrator
| Subject: Re: Antrenamente si Rezultate Wed Sep 11, 2013 1:01 am | |
| Tu mai bine iti motivezi comportamentul pana cand nu vei fi dat afara din clan.Baga asta in cap!!!. Tu nu dai dovada de prietenie in clan. Tu mereu cand ma vezi pe sv zici " 1o1 skrillex?" chiar daca sunt mai multi pe sv... dece nu zici " x 1o1?"?. Asa ca nu te lega ce postez eu pe forum, ai inteles? Degeaba ai skill daca ai lag e egal cu 0... cu tine nu se poate juca.Si lista e lunga... | |
|
| |
vOpseA
| Subject: Re: Antrenamente si Rezultate Wed Sep 11, 2013 2:12 am | |
| NU e vorba de asta Ce inseamna asta frate? daca cer 1o1 cu tine inseamna ca nu sunt prieten sau ce? Eu i-am invatat cum sa joaca half life pe Scroll,BIOCHIMISTUL si tu zici ca nu dau dovada de prietenie | |
|
| |
dBs- Administrator
| Subject: Re: Antrenamente si Rezultate Wed Sep 11, 2013 3:04 am | |
| | |
|
| |
NYR
Mesaje : 227 Data de inscriere : 2013-06-27 Varsta : 28 Localizare : Boot_Camp
| Subject: Re: Antrenamente si Rezultate Wed Sep 11, 2013 5:06 am | |
| proasta idee.
Ma oamenilor , v-am zis nu va ganditi asa rapid la ehll , asteptati si voi sa ne ridicam la un skill mai inalt, asa partiicpam degeaba, suntem ca si victime. | |
|
| |
vOpseA
| Subject: Re: Antrenamente si Rezultate Wed Sep 11, 2013 5:15 am | |
| Corect....Mai avem mult de lucru.... | |
|
| |
dBs- Administrator
| Subject: Re: Antrenamente si Rezultate Wed Sep 11, 2013 5:34 am | |
| Nu ma referam la ehll si sunt deacord cu voi.. vad ca tot mai multi jucatori strain ne provoaca si am zis pentru un timp sa fie crossfire homemap-ul nostru pana cand crestem in skill si o sa jucam in ehll. Pana atunci jucam crossfire si cold_faces si cand o sa avem skill pentru a bate clan-uri mai bune revenim la homemap-ul cold_faces . Dar vreau activitate din partea voastra si in 2014 ne inscriem in ehll. | |
|
| |
vOpseA
| |
| |
Help[M]
| Subject: Re: Antrenamente si Rezultate Wed Sep 11, 2013 6:33 am | |
| sincer eu is de acord cu nyr. is de acord sa nu fie cold faces ca pt mine e o mapa mai mare fara arme/ munitii de valoare. si crossfire sincer numi cu mult timp inainte sa joc ag, dar o joc pt ca e funny cu unii dintre voi . vopsea, tu mai invatat niste scheme de sarit , niste wguri (wguri care nu leam prea folosit), am avut propria mea metoda de a invata la aiming. si nyr eu nu ma astept ca dupa antrenamente intense sa fim foarte buni de prima data, ca noi avem un stil de joc si altii au alt stil de joc pe care noi nul stim... sper sa pot sa fiu activ in continuare ca nu stiu cum o sa fie la liceu acum (primu an ) | |
|
| |
vOpseA
| Subject: Re: Antrenamente si Rezultate Wed Sep 11, 2013 6:37 am | |
| da si pe stalkx recunoaste )) | |
|
| |
godzila
Mesaje : 64 Data de inscriere : 2013-06-19 Varsta : 24 Localizare : In comoara din sertarul gol
| Subject: Re: Antrenamente si Rezultate Wed Sep 11, 2013 6:52 am | |
| Salutare, Haide-ti ca imi dau si eu totusi cu parerea, Nu cred ca alegerea mapei e atat de greu de facut din moment ce demonstrati ca sunteti o echipa unita. Am jucat partial cu fiecare din voi in echipa, si am vazut cum jucati. Ar trebuii in primul rand sa va bagati locs-uri, locati . Cu timpul va vor ajuta foarte mult, ve-ti stii unde va este coechipierul. Nu am vazut la nici unul din voi chesti de gen-ul, sa ii dai drop la o arma pentru colegul, sau, sa ii lasi lj-ul lui pentru ca tu nu ai viata si oricum mori. Sau altele, trebuie sa inceracti sa fiti ca o echipa, sa stii ca ala e acolo tu iti faci treaba unde esti, echipa voastra in mare parte nu va avea succes din cauza lui "dan si a lui vopsea" care sunt niste copii frustratii din punctul meu de vedere. Pur si simplu, nu poti sa te concentrezi cand vezi ca colegul tau spune "2 noobs vs 2 " , gen "oricum pierdem" , daca v-ati bagat sa jucati cu cineva mai buni ca voi, trebuie sa va jucati sansa, daca mergeti in ehll cu comportamentul asta, si "fite" de a lui dan, ca iese de pe server ca un spectator ii zicea scoru, sau alte chesti care il deranjeza, nu are rost sa va prezentati acolo :)ve-ti fii un + de fraguri si de puncte pentru echipele adverse. Din punctul meu de vedere, Skrillex, Scrool , nyr, razna, au potentialul de a juca in ehll . Nu vreau sa vad replay-uri, de-a lui vopsea, ca si cum ar mirosii skillul in el, eu i-am spus-o frumos, ca daca ar fii sa joace in ehll, in fiecare meci ar fii un admin spectator pe el, cu poze si tot felul, pentru ca are lag si se misca dubios, si lagul acela il ajuta ca sa fie mai buni ca voi la 1o1, in rest nu e cu nimic peste voi, e mult sub. Iar dan, mi se pare prea frustrat vrea doar sa aiba impresia ca "e b0$$" , daca e pe ultimul loc, in loc sa isi vada de joc, o arde in comentarii aiurea. Cat despre mapa, cresteti in skill si va va fii mai usor sa ajungeti la un punct comun. | |
|
| |
Help[M]
| Subject: Re: Antrenamente si Rezultate Wed Sep 11, 2013 9:05 am | |
| ai multe chestii adevarate. pt mn locs-urile sunt foarte importante si sigur near ajuta . la chestia cu echipa eu mai dadeam drop pe stalkx cel mai mult si pe aia inca mai las ljul dk vad ca vine si el din alta parte, dar avand in vedere ca mai mult se joaca crossfire pe srv imi mai uit sa ma uit si la colegu' (imi este "frica" pt ca poate veni adversarul din mai multe parti) ,dar din cand imi amintesc ii fac * VIRGULA* cover pana isi ia o arma si sa nu ramana cu pistolul/ rpgul. | |
|
| |
MaD
Mesaje : 46 Data de inscriere : 2013-02-10 Varsta : 27 Localizare : Romania
| Subject: Re: Antrenamente si Rezultate Wed Sep 11, 2013 10:24 am | |
| Dan nu stie sa piarda,asta cred ca este toata problema:) Iar in legatura cu vopsea,am vorbit cu el si am inteles ca are net slab,dar pe bune acuma cat de slab..Si eu am avut internet de la romtelecom si aveam 40 maxim 50 ping in hl...Totusi suntem in 2013,cat de slab sa ai netul/pc-ul astfel incat sa ai ping 130 | |
|
| |
dBs- Administrator
| Subject: Re: Antrenamente si Rezultate Wed Sep 11, 2013 10:35 am | |
| - MaD wrote:
- Dan nu stie sa piarda,asta cred ca este toata problema:)
Iar in legatura cu vopsea,am vorbit cu el si am inteles ca are net slab,dar pe bune acuma cat de slab..Si eu am avut internet de la romtelecom si aveam 40 maxim 50 ping in hl...Totusi suntem in 2013,cat de slab sa ai netul/pc-ul astfel incat sa ai ping 130 Va zic eu ce are ca am vazut prin teamviewer... deci desktop e full-full el instaleaza tot in C e full si ala normal ca merge greu si are lag etc. nu are cum sa lucreze windows-ul cum trebuie. Primul lucru ce trebuie sa faca sa scape de lag e sa bage windows-ul din nou. | |
|
| |
vOpseA
| Subject: Re: Antrenamente si Rezultate Wed Sep 11, 2013 11:48 am | |
| | |
|
| |
dBs- Administrator
| Subject: Re: Antrenamente si Rezultate Wed Sep 11, 2013 12:20 pm | |
| - vOpseA wrote:
- Pc am "Acer"
Poti sa ai si de "aur" | |
|
| |
MaD
Mesaje : 46 Data de inscriere : 2013-02-10 Varsta : 27 Localizare : Romania
| |
| |
vOpseA
| Subject: Re: Antrenamente si Rezultate Wed Sep 11, 2013 11:49 pm | |
| )))))))))))))))))))))))))))))))) | |
|
| |
DAN #
Mesaje : 139 Data de inscriere : 2013-06-26 Varsta : 27 Localizare : Medias/Sibiu
| Subject: Re: Antrenamente si Rezultate Wed Sep 11, 2013 11:55 pm | |
| @ x asta m-i tot mai antipatic, ai ceva cu mine? @ skrillex, zic sa fie crossfire pt un timp, oricum pe cold mai avem de invatat.. @ mad...stiu sa pierd, dar sa nu se laude ca ma batut cu 100 la 1 @ vopsea joaca bine..chiar nu stiu ce aveti.. | |
|
| |
NYR
Mesaje : 227 Data de inscriere : 2013-06-27 Varsta : 28 Localizare : Boot_Camp
| Subject: Re: Antrenamente si Rezultate Thu Sep 12, 2013 1:03 am | |
| Vopsea e un biet copil, vai de .. Normal ca are lag daca are windows 7 pe 512 rami =))))))))))) N-are habar sa bage windows-ul .. SCroll - Va fi foarte ok, o sa ai mai mult chef de joaca, o sa fie foarte misto la inceput in prima luna sa zic, noi colegi noi persoane ai ce discuta desrpe anumite jocuri, iar dupa .. HL HL AG AG and Fucking school ! | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Antrenamente si Rezultate | |
| |
|
| |
| Antrenamente si Rezultate | |
|