Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Originalitate

Go down 
+5
Univers
NYR
Fly
dBs-
MaD
9 posters
Go to page : 1, 2  Next
AuthorMessage
MaD

MaD

Data de inscriere : 2013-02-10
Varsta : 27
Localizare : Romania

Originalitate Empty
PostSubject: Originalitate   Originalitate I_icon_minitimeThu Jun 27, 2013 2:39 am

Salut!
Am regasit dupa mult timp acest forum si vin si eu cu o postare!
Vad ca multe lucruri au cam fost copiate de pe forumul clanului rt!Smile)
As avea si eu o sugestie sa fiti si voi mai originali:))
Comunitatea este activa insa vad ca modelul de forum lati cam copiat,modelul de recrutare etc.
Trebuie sa veniti cu ceva original daca tot vreti sa fiti mai cunoscuti:)
Back to top Go down
dBs-
Administrator

Data de inscriere : 2013-01-28
Localizare : Hawaii

Originalitate Empty
PostSubject: Re: Originalitate   Originalitate I_icon_minitimeThu Jun 27, 2013 3:26 am

Doar tema forumului este copiata de pe rt dar este modificata si va fi schimbata peste un timp ca si inainte. Modelu de recrutare nu este de pe rt Very Happy Acum am inceput sa lucrez la un alt forum dar e hostata, il fac greu ca nu prea ma pricep la asa ceva dar am sa fac cumva sa fie bine Smile
Back to top Go down
https://blackmesaclan.all-up.com
Fly

Data de inscriere : 2013-02-05

Originalitate Empty
PostSubject: Re: Originalitate   Originalitate I_icon_minitimeMon Jul 01, 2013 9:48 am

bueeeiii deci asta am observat-o si eu , dar am tacut n-am dat importanta , iar acum MaD va fi |-RT-| MaD deci sa va feriti
Back to top Go down
dBs-
Administrator

Originalitate Empty
PostSubject: Re: Originalitate   Originalitate I_icon_minitimeMon Jul 01, 2013 10:08 am

|-RT-| Fly wrote:
bueeeiii deci asta am observat-o si eu , dar am tacut n-am dat importanta , iar acum MaD va fi |-RT-| MaD deci sa va feriti

De ce?Smile))
Back to top Go down
NYR

NYR

Data de inscriere : 2013-06-27
Varsta : 28
Localizare : Boot_Camp

Originalitate Empty
PostSubject: Re: Originalitate   Originalitate I_icon_minitimeMon Jul 01, 2013 10:14 am

|-RT-| Fly wrote:

mama .. iti dai seama? RT! LOL Mama..

Wtf: Vezi ca si Bk a fost un clan.. si acum o perioada era peste RT .. Cand castilio nici nu mai posta pe forumul Rt.. nu-i mai suporta.. pe agariciul de Ucigas,Teylo,Bronkez .

Vroia sa intre si el in bk.. da Robby intrase in RT .. si numai daca renunta la rt roby intra castilio in Bk .
Viata.. a fost mereu in bk.. adica activitate pe langa RT... care nu prea au timp majoritatea membrilor de acolo sa fie..

Mereu.. si Castilio.. si totii playeri care erau pe atunci.. preferau decat sa intre in RT .. sa intre in bk.. sau sa ramana "single"

Ok, Nu mai postati aici sa va "distrati" postand ca RT,Rt,Rt,Rt .
Flager.. inteleg ca-ti place TaG-ul .. ok nu-i bai ..
Iti spunem cu mana pe suflet.. ca poti renunta sa mai intrii aici . Smile(:

PS: Mad-"ule" Daca te'ai uita pe forumul Bk cel vechi.. mai toate's copiate de acolo.. si nu neaparat castilio care a facut pe vechiu bk topicurile.. a copiat dupa RT . Macar intresati'va cum si ce.

Degeaba.. crezi tu Flager ca bk acum e clan de noobi .. ok este suntem noi noobi .. dar cu timpul se va schimba asta.. noi astia care am format acum bk-ul ne vedem zi de zi .. si ne schimbam diferite vorbe.. Jocul asta nu-i numai sa joci foarte bine.. sa fi competitiv.. uni joaca doar sa se relaxeze.. si sa-si faca noi prieteni,cu care sa imparta cateva cuvinte,pareri,intrebari . Ok , Noroc si Salut.
Noobi in bk .. da mai vroiam sa-ti mai zic .. Steam on, No Steam .. din 7 membri din bk . 6,5 te fac! Salut'

PS1000: Care sigur vei veni cu un replay sa spui ca nu progresezi decat daca joci in EHLL . Omfg. Progresezi .. daca te antrenezi zi de zi cum o facem noi .. sa incerci noi "jump-uri" Trick-uri pe mape.. Hai ciao'o
Back to top Go down
Fly

Originalitate Empty
PostSubject: Re: Originalitate   Originalitate I_icon_minitimeMon Jul 01, 2013 10:39 am

nu-mi place tagu` asa tare incat sa "VIL BAG PE GAT" ca pana la urma si in ehll joc cu nume la intamplare , vad ca o arzi in "bulangeala" cu mine si nu-i de bine , oricum in momentul actual cei din RT sunt peste voi iar asta e adevarul !bye

AA si erai mai bun cu cheaturi atunci acum?
Back to top Go down
Univers

Data de inscriere : 2013-06-30
Localizare : Oradea

Originalitate Empty
PostSubject: Re: Originalitate   Originalitate I_icon_minitimeMon Jul 01, 2013 10:48 am

fly te dia mare ca esti in rt vai samar,recunosc bk au playeri noi,daca isi face domnul-goe cont pe forum si se bat bk vs rt cine va castiga bk pt ca il au pe Neutral-BK-|:nYR,Domnul-Goe,Skrillex,Dan#,Malis,yo_razna,r@tring,ZRN
da la RT:|-RT-|:Fly,Teylo,casstilio,neo,TRB,Bazna,KNNBL,Soacric,vomi
bagati 5 vs 5 si va alegeti 5 de la BK si de la RT
Back to top Go down
Fly

Originalitate Empty
PostSubject: Re: Originalitate   Originalitate I_icon_minitimeMon Jul 01, 2013 10:51 am

lol bazna in RT? never si vreau so vad RT vs bk
Back to top Go down
Univers

Originalitate Empty
PostSubject: Re: Originalitate   Originalitate I_icon_minitimeMon Jul 01, 2013 10:54 am

in fine fara bazna spunei lui skrillex sau lui nyr sa faceti RT vs BK sami zaceti oora si luna sa vad si eu meciul sa ma rad de RT
Back to top Go down
r@trinG

Localizare : Vestu' Salbatic :D

Originalitate Empty
PostSubject: Re: Originalitate   Originalitate I_icon_minitimeMon Jul 01, 2013 10:56 am

numai va certati atata , bK a jucat cu RT pe 2 mape acum' ceva timp.
prima mapa: boot_camp RT 80 - 78 bK.
a 2-a mapa: stalkyard si aici a fost o dif. mai mare si a castigat RT team.

P.S: noi numa ce ne-am format iara nu putem sa avem meciuri cu alte clanuri.
trebe sa ne antrenam si v-om jucat inca un meci cu RT 4x4 sau 5x5 (vedem noi).
Back to top Go down
dBs-
Administrator

Originalitate Empty
PostSubject: Re: Originalitate   Originalitate I_icon_minitimeMon Jul 01, 2013 10:58 am

NYR wrote:
|-RT-| Fly wrote:

mama .. iti dai seama? RT! LOL Mama..

Wtf: Vezi ca si Bk a fost un clan.. si acum o perioada era peste RT .. Cand castilio nici nu mai posta pe forumul Rt.. nu-i mai suporta.. pe agariciul de Ucigas,Teylo,Bronkez .

Vroia sa intre si el in bk.. da Robby intrase in RT .. si numai daca renunta la rt roby intra castilio in Bk .
Viata.. a fost mereu in bk.. adica activitate pe langa RT... care nu prea au timp majoritatea membrilor de acolo sa fie..

Mereu.. si Castilio.. si totii playeri care erau pe atunci.. preferau decat sa intre in RT .. sa intre in bk.. sau sa ramana "single"

Ok, Nu mai postati aici sa va "distrati" postand ca RT,Rt,Rt,Rt .
Flager.. inteleg ca-ti place TaG-ul .. ok nu-i bai ..
Iti spunem cu mana pe suflet.. ca poti renunta sa mai intrii aici . Smile(:

PS: Mad-"ule" Daca te'ai uita pe forumul Bk cel vechi.. mai toate's copiate de acolo.. si nu neaparat castilio care a facut pe vechiu bk topicurile.. a copiat dupa RT . Macar intresati'va cum si ce.

Degeaba.. crezi tu Flager ca bk acum e clan de noobi .. ok este suntem noi noobi .. dar cu timpul se va schimba asta.. noi astia care am format acum bk-ul ne vedem zi de zi .. si ne schimbam diferite vorbe.. Jocul asta nu-i numai sa joci foarte bine.. sa fi competitiv.. uni joaca doar sa se relaxeze.. si sa-si faca noi prieteni,cu care sa imparta cateva cuvinte,pareri,intrebari . Ok , Noroc si Salut.
Noobi in bk .. da mai vroiam sa-ti mai zic .. Steam on, No Steam .. din 7 membri din bk . 6,5 te fac! Salut'

PS1000: Care sigur vei veni cu un replay sa spui ca nu progresezi decat daca joci in EHLL . Omfg. Progresezi .. daca te antrenezi zi de zi cum o facem noi .. sa incerci noi "jump-uri" Trick-uri pe mape.. Hai ciao'o

Are dreptate NYR, m-am saturat sa tot aud "mama RT e pe locul 4 in lume, si fac parte si eu din clan" ei bine vin astia pe forum sa comenteze care stie dracu cum au intrat in clan (cum a zis si neo).. dece nu vin sa comenteze gen: Trp,Soaric,castilio etc.? care chiar ajut clanu nu ca unii care poarta tagu doar sa se dea mare. Dativa mare cand meritati si cand aveti cu ce. Da eu recunosc sunt cel mai slab din clan dar cu timpu o sa progresez si eu, macar recunosc nu ca unii care se dau mare pe spatele altora ca ce "bun sunt". Noi ne antrenam zi de zi si sa vedeti ca bk o sa il ajunga pe RT-ul. Ganditiva un pic daca ar pleca din RT castilio trp soaric si ati ramane voi ce ati face in ehll singuri?Smile) Asa ca e mai bine sa taceti din gura si sa comentati atunci cand chiar ati facut ceva pentru RT.
Back to top Go down
Fly

Originalitate Empty
PostSubject: Re: Originalitate   Originalitate I_icon_minitimeMon Jul 01, 2013 11:01 am

pai b0$$ skrillex nu pune problema ca daca pleaca soaric , trp , castilio pentru suntem 5 "Romani" care jucam in ehll CAstilio , Trp , Soaric ,vomi(partial) si eu , nu-mi pasa daca sunteti mai slabi sau mai buni , eu is "sm3ch3R" pe steamul meu !
Back to top Go down
NYR

NYR

Originalitate Empty
PostSubject: Re: Originalitate   Originalitate I_icon_minitimeMon Jul 01, 2013 11:05 am

|-RT-| Fly wrote:
nu-mi place tagu` asa tare incat sa "VIL BAG PE GAT" ca pana la urma si in ehll joc cu nume la intamplare , vad ca o arzi in "bulangeala" cu mine si nu-i de bine , oricum in momentul actual cei din RT sunt peste voi iar asta e adevarul !bye

AA si erai mai bun cu cheaturi atunci acum?

Bai.. Playere..  Eu cand am jucat cu opengf am jucat o singura data.. si i-am marturisit lu Castilio . Vezi ca sunt 4 ani de atunci!
Vezi ca tu ai jucat cu cheat de curand.. app nu o dau in bulangiala.. dar nu-mi mai face placere sa te vad,aud,simt.. prin preajma mea/noastra.
Dispari.. daia nu mai pot eu ca la ora actuala rt e peste bk.. daia nu mi se mai scoala.. sincer.. crezi ca-mi pasa? crezi asta? Te inseli .

Clanu asta... dabia e la inceput.. app :)hai sa-ti zic ceva

Daca in duelul ala cu RT , noi aveam teamu care l-am avut o perioada si acela era

Eu
Morfin
Enestey
ExCes
-AG-
Robby
Monkey .. si mai eram.. dar nu-mi mai vin mie in cap acum .. eram numai jucatori de skill ridicat.. care faceam fata oricand RT-ului . Te rog eu frumos. lasa-ma .. tu esti un - pentru RT in momentu de fata .
Destramarea bk-ului i-a adus playeri RT-ului . Hai ca incepem sa dezgropam morti.. te  rog frumos.. nu-mi pasa ce faci tu , cine esti.. cum joci ..

Nu am nimic cu RT,chiar nimic.. dar vi aici si imi spui numai de RT .

Din clanu ala.. de vorbit serios ai decat cu TRP,Castilio,Si Soaric . in rest 0
Ciao'les
Back to top Go down
Fly

Originalitate Empty
PostSubject: Re: Originalitate   Originalitate I_icon_minitimeMon Jul 01, 2013 11:24 am

v-am dat importanta , is steam on , deja mie sila ceau
Back to top Go down
r@trinG

Localizare : Vestu' Salbatic :D

Originalitate Empty
PostSubject: Re: Originalitate   Originalitate I_icon_minitimeMon Jul 01, 2013 11:30 am

bha terminati acuma , ce spanac frate ... ne certam cn e mai bun.
RT si bK sunt 2 clanuri din Romania , dar bK nu e official inca .. cu timpu' il aducem unde a fost odata.
Back to top Go down
NYR

NYR

Originalitate Empty
PostSubject: Re: Originalitate   Originalitate I_icon_minitimeMon Jul 01, 2013 12:16 pm

|-RT-| Fly wrote:
v-am dat importanta , is steam on , deja mie sila ceau
is steam on , hahaha!!!

Mama.. iti dai seama daca avei contul meu de steam , lemonpt cum faceai ? un cont care valora ogramada de banii .. 39 de jocuri. si ce jocuri .

Auzi mama .. hai ca am dat importana.. importanta ti'am dat noi ma "i#####ule" .

Deja mie sila ceau . lol! 

Wtf ? Hai da-te in spanac. deja te'a luat prea multa lume in seama.. Originalitate 4270502572*!
Back to top Go down
Univers

Originalitate Empty
PostSubject: Re: Originalitate   Originalitate I_icon_minitimeMon Jul 01, 2013 12:44 pm

nyr ho ho lasal pe fly ala de la .. lasla are probleme cu capu este dili
Back to top Go down
MaD

MaD

Originalitate Empty
PostSubject: Re: Originalitate   Originalitate I_icon_minitimeThu Jul 11, 2013 6:46 am

Fratilor cu mune ce naiba aveti?Eu doar am zis ceva nyr e cel care  a inceput ca mad va intra in rt si alte dastea:))
Back to top Go down
DAN #

DAN #

Data de inscriere : 2013-06-26
Localizare : Medias/Sibiu

Originalitate Empty
PostSubject: Re: Originalitate   Originalitate I_icon_minitimeThu Jul 11, 2013 7:02 am

ho!close 
Back to top Go down
NYR

NYR

Originalitate Empty
PostSubject: Re: Originalitate   Originalitate I_icon_minitimeThu Jul 11, 2013 8:27 am

MaD wrote:
Fratilor cu mune ce naiba aveti?Eu doar am zis ceva nyr e cel care  a inceput ca mad va intra in rt si alte dastea:))

Eu am inceput ma ? imi dau 3 palme cand ma uit ca m-am pus la mintea voastra.

Uitate la commurile , lui flager ce zice acolo |-RT-| Mad asa ca feritiva.. omfg. + ca suna a "suferinta" si putin analfabetism ...

Lasati-o asa, hai sa nu mai incepem .. hai sa terminam tot, Laughing 
Back to top Go down
MaD

MaD

Originalitate Empty
PostSubject: Re: Originalitate   Originalitate I_icon_minitimeFri Jul 12, 2013 12:28 am

Scuzama frate vroiam sa zic flager pale 
In fine hai sa nu me mai certam Basketball 
Back to top Go down
y0_raZna

Data de inscriere : 2013-06-28

Originalitate Empty
PostSubject: Dementor   Originalitate I_icon_minitimeFri Jul 12, 2013 1:57 am

Olaeru iara vii aici si faci valva,e vreo discutie pe vreun forum in care tu sa nu scrii numai cacaturi?
Tu nu vezi ca ai probleme? Esti forever alone.
Peste tot numa injuri si i faci pe toti noobi
Are dreptate nyr de la 7 playery de la 6,5  o iei la partz
Ai probleme mari mai baiatule
Back to top Go down
DAN #

DAN #

Originalitate Empty
PostSubject: Re: Originalitate   Originalitate I_icon_minitimeSat Jul 27, 2013 7:36 am

01.|bK|^nYR aka |bK|^Naci >3 (STEAM)
02.|bK|^SkrilleX (STEAM)
03.|bK|^y0_raZna (STEAM)
04.|bK|^MALIS
05.|bK|^DAN #
06.|bK|^nokia
07.|bK|^$tr!d00m
08.|bK|^Project X
09.|bK|^Scroll

90% il mananca cu fulgi, pacat ca nu mai am screen-urile cu flager Smile)
deci mor ii dadeam 80 pe orice mapa lol! si dupa aceea ma facea codat, wall, wtf inca nu iai dat close?Originalitate 4270502572 
Back to top Go down
hll

Data de inscriere : 2013-06-19

Originalitate Empty
PostSubject: Re: Originalitate   Originalitate I_icon_minitimeSat Aug 10, 2013 10:41 pm

Eu nam jucat de o luna jumatate , nici nu ma intereseaza cine ma face sau nu , culmea ca dupa ce mi-am schimbat pc-ul nu mai am nici un chef de joc , ma batea gandul sa-mi dau steamul cadou , dar inca ma mai gandesc sa il dau cuiva care chiar iubeste jocul cum il iubeam si eu candva , deci salutare tuturor , cat despre cei din bk , va doresc tot succesul!
Back to top Go down
DAN #

DAN #

Originalitate Empty
PostSubject: Re: Originalitate   Originalitate I_icon_minitimeSun Aug 11, 2013 10:41 am

hll wrote:
Eu nam  jucat de o luna jumatate , nici nu ma intereseaza cine ma face sau nu , culmea ca dupa ce mi-am schimbat pc-ul nu mai am nici un chef de joc , ma batea gandul sa-mi dau steamul cadou , dar inca ma mai gandesc sa il dau cuiva care chiar iubeste jocul cum il iubeam si eu candva , deci salutare tuturor , cat despre cei din bk , va doresc tot succesul!

nu va dura mult si te vedem iar pe ag..Smile asa am fost si eu m-am lasat
cam 5-6 luni..din cauza scolii study  si altele.. si am revenit din nou..
hai te salut! Originalitate 3960248825 
Back to top Go down
Sponsored content

Originalitate Empty
PostSubject: Re: Originalitate   Originalitate I_icon_minitime

Back to top Go down

Originalitate
Back to top 
Page 1 of 2Go to page : 1, 2  Next